14 Ağustos 2009 Cuma

PENİSTE UZUNLUK MU ÖNEMLİDİR, GENİŞLİK Mİ?

PENİSTE UZUNLUK MU ÖNEMLİDİR, GENİŞLİK Mİ?
Siz söyleyin, hangisi? Erkeklerin uzun penis takıntısını boşverin. Bakın Sevişme Terapisti Julie Gole ne diyor:
“Eğer ideal bir penis tasarımı yapabilseydik, bu kapı tokmağı gibi, “kısa ve kaim olurdu.”

SEVİŞME HAKKINDA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY

SEVİŞME HAKKINDA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY
“Ne nedir, neden olur? Peki niye öyledir?” gibi sevişmekle ilgili sorularınız mı var? İste sorularınızın yanıtları. Aklınızda soru işareti kalmasın!
Cinsel yaşam, insanlığın en karanlık kalan yanlarından biri. Utanç duygusuyla korkuların birleşimi, cinselliğin her tür gerçek dışı söylentiyle birleşmesine neden oluyor. Kulaktan dolma bilgiler, uydurulmuş öyküler, cinsellik bir sır gibi fısıldandığı sürece, gerçeğin yerini alıyor.
İşte size gerçek bilgiler... Belki, merak edip soramadığınız, belki yalan yanlış bilgiler yüzünden yanlış bildiğiniz soruları derledik.

PREZERVATİF KULLANIRKEN BEBEK YAĞI KULLANILMALI MI?

PREZERVATİF KULLANIRKEN BEBEK YAĞI KULLANILMALI MI?
Kayganlığı arttırıcı yağlar prezervatifi olumsuz etkileyebilir. Yağ bazlı vazelin, el kremi, dudak parlatıcısı, ruj gibi maddeler, prezervatifi zayıflatabilir. Bu tip ürünler kullanmak yerine özel hazırlanmış ve prezervatifle kullanılabileceği belirtilmiş maddeler kullanın. Ya da ön sevişme süresini uzatın.

G NOKTASI SADECE KADINLARA ÖZGÜ BİR EROJEN BÖLGE MİDİR?

G NOKTASI SADECE KADINLARA ÖZGÜ BİR EROJEN BÖLGE MİDİR?
Erkek de kadının uyarıldığı bölgelerden uyarılabilir. Örneğin göğüs uçları, kulak içleri, ense, kadında da erkekte de ortak erojen bölgelerdir. Erkeklerde, kadınlardaki G noktasına karşılık gelen bölge, testislerle anüs arasında bulunur. Erkeklerin G noktasını bulmak kolaydır. Ancak, çoğu zaman erkekler anüslerine yakın dokunulmasından hoşlanmadıklarından, buna izin vermeyebilirler.

YATAKDAKİ SORUNLAR BOYUNUZU GEÇTİMİ

YATAKDAKİ SORUNLAR BOYUNUZU GEÇTİMİ
Vaktinizi sevgilinizle geçirmek yerine bilgisayar başında mısınız tüm gece? Onunla birlikte olmamak için erken uyumayı mı tercih ediyorsunuz?
Hepimiz hayatımızın belli dönemlerinde eşimizden / sevgilimizden uzaklaşmak ve gecemizi yalnız geçirmek isteyebiliriz. Her iki cinsin de ilişkide tıkandığını gösteren işaretler:

Siz:
Birdenbire akşamları daha erken yatmaya başladığınızı fark ediyorsunuz. Bilinçaltınızda seksten kaçıyor olabilirsiniz. Birbirinize daha çok sarılarak daha fazlasını yaşıyor olabilirsiniz.

Fiziksel görünümünüzden rahatsız olabilir ve onun yanında soyunmaktan çekiniyor olabilirsiniz. Ama unutmayın ki yatağa yatınca ışıkları kapatabilirsiniz. O, bunun gerçek sebebini anlamayacak, sadece karanlık olduğunu düşünecek.

O:
Banyoda veya bilgisayar başında daha çok vakit geçiriyor (büyük bir olasılıkla sizden sakladığı dergileri okuyor ya da erotik film seyrediyor olabilir). Bunların her ikisi de sizi aldatmasından iyidir.

Rutinden sıkıldığını her fırsatta dile getiriyor. Sizi kameraya çekmek, size erotik film seyrettirmek veya doğum günü hediyesi olarak farklı bir seks tecrübesi yaşamak istiyor. Aslında tüm bu istekleri birbirinize olan şehvet duygularınızı artırmak için olabilir...

SEKSİN ZAMANI OLUR MU?

SEKSİN ZAMANI OLUR MU?
Yeni çiftler gün vererek seks yapmaktan zevk alıyorlar. Siz haftada 4 kere seks yapmak istiyorsunuz, partneriniz bir kere yapmak istiyorsa, Çarşamba ve Cumartesi seks yapmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Bu tür özel seçimler rahatlamanızı ve ikiniz üzerindeki baskıyı azaltmanızı sağlayabilir.
Partneriniz mutlu mu?
Bazen kendi tatmininizi düşünüp partnerinizin memnuniyetini gözardı ediyor olabilirsiniz. Seks yapma arzunuz çoksa kısa bir birliktelik sizi tatmin etmeyebilir. Daha çok zaman ve dikkatinizi verebileceğiniz bir zaman seçmeniz yararlı olacaktır. Bu tür hassasiyetleri göz önünde bulundurduğunuz halde sorununuz devam ediyorsa, birbirinizi yıpratmadan konunun uzmanına danışmanızı öneririz.

SEKS BİR LÜKS MÜ YOKSA DOĞAL BİR İHTİYAÇ MI

SEKS BİR LÜKS MÜ YOKSA DOĞAL BİR İHTİYAÇ MI
Yapılan çalışmalara göre Türkiye'de erkeklerin yüzde 70'i cinselliğin çok önemli olduğu konusunda hemfikir. Hatta bu rakam son çalışmalarda yüzde 90'a kadar çıkıyor. Cinselliğin hayat kalitesi üzerine çok büyük bir etkisi var. Çünkü cinsellik sadece biyolojik bir ihtiyaç değildir. Duygusal ve zihinsel tatmin için de gereklidir.

SORUN YÜZDE 30 ARTTI
* Ekonomik kriz cinsel sorunları arttırdı mı, azalttı mı?
Bizim gözlemimize göre ekonomik ve finansal sıkıntılar cinsel sorunları artırdı. Bize cinsel sorunlarla başvuranlarda ciddi oranda artış görüyoruz. Ayrıca Aile Sağlığı Araştırma Derneği'nin Cinsel Sağlık Danışma Hattı'nı arayanlarda da yüzde 30 artış oldu.

* Erkekler iş stresleriyle baş edemiyorlar mı?
Problem şu ki, hayat düzeni bozulan pek çok erkek alkol ve sigaraya başvuruyor. Bu alışkanlıklarla streslerini azalttıklarını düşünüyorlar. Oysa alkol ve sigara, damar yapısını etkileyerek kaliteli bir sertleşmeyi ve cinselliği engeller.

* Bu durumdan eşler de etkileniyor mu?
Tabii ki! Çünkü cinsel sıkıntı yaşayan erkek eşinden uzaklaşıyor. Başarısızlık korkusu ve performans endişesi olan erkek eşinden kaçınarak sorunu görmezden gelmeye çalışıyor. Oysa eşler bunu anlayamayabiliyor. 'Beni artık beğenmiyor' veya 'Beni aldatıyor' diye düşünüyorlar. ESDA (Avrupa Cinsel Sağlık Birliği) Türkiye ofisi olarak, "Cinsel fonksiyon bozukluğu nasıl hissetmenize neden oluyor?" diye sorduğumuzda; kişilerin kendine güveninin azaldığını, kendisini endişeli, öfkeli üzgün, depresif, cazibesiz ve mutsuz hissettiğini gördük. Aynı soruyu, "Bu sorunla ilgili partneriniz ne hissediyor?" diye yönelttiğimizde hastaların partnerlerinin de kendini kızgın, utangaç, endişeli ve şaşkın hissettiğini, çoğunun kendine olan güvenini ve cazibesini yitirdiğini gördük.

* İş stresinin yol açtığı sorunlar organik problemlere de yol açıyor mu?
Sertleşme sorunu olan vakaların, yüzde 75'lik bir çoğunluğunun psikolojik değil fiziksel kökenli olduğu artık biliniyor. Psikolojik kaynaklı sertleşme bozukluğu; başarı kaygısı ve iç çatışmaların olumsuz sonuçlarına bağlı iken, fiziksel nedenler aslında çok daha fazladır. Bu dönemde yaşanan sıkıntılar diğer kalp damar hastalıklarını tetiklemişse, zaten ilk belirti olarak cinsel hayatınız yara alabilir. Stres pek çok sorunun belirginleşmesini sağlayabilir. Yaşanan sıkıntılı günler, diyabet ve yüksek tansiyona neden olabilir. Bu sorunlar sinsidir, etkilerini belki de hiç anlayamazsınız. Ama bu sağlık sorunlarının ilk etkisi, iktidarsızlık olarak ortaya çıkar. Bu nedenle erkekler, cinsel sorunlarını bir check-up gibi değerlendirebilirler. Çünkü cinsel sorunlar önemli bir sinyaldir. Bu sorundan yola çıkarak gideceğiniz bir uzman, asıl sorununuzun bir kalp hastalığı ya da diyabet sorunu olduğunu bile söyleyebilir.

EN İYİ ÇAY DEMLEME TEKNİĞİ

EN İYİ ÇAY DEMLEME TEKNİĞİ
Taze ve soğuk su kullanın.
Daha iyi bir demleme ısısına ulaşmak için demliği ısıtın.
Çayın ölçüsüne dikkat edin; fazla çay koymak hem ekonomik değildir hem de çay acı olur.
Su kaynadığı anda, suyu demliğe ekleyin.
Tüm lezzetin açığa çıkabilmesi için 3-5 dakika demleyin.
Eğer çayınızı süt ile içmek istiyorsanız daha iyi karışması için fincana önce sütü koyun.
Çayı kuru, hava almaz bir kapta muhafaza edin.

SERTLEŞME SORUNU YALNIZCA YAŞLI ERKEKLERDE GÖRÜLMEZ

SERTLEŞME SORUNU YALNIZCA YAŞLI ERKEKLERDE GÖRÜLMEZ
Bu durum 40 yaşın üzerindeki erkeklerde daha sık görülmekle birlikte, her yaştaki erkekte meydana gelebilir. Yapılan yeni bir çalışma, 40 ile 70 yaşları arasındaki erkeklerin yaklaşık yarısının zaman zaman sertleşme sağlama ve/veya sürdürmede sorun yaşadığını ortaya koymuştur. Sertleşme sorunlarının oranı yaşla birlikte artsa da, tek başına yaşlanma, sertleşme sorununun bir nedeni olarak görülmemektedir. Sertleşme sorunlarının yaşlı erkeklerde daha sık görülmesinin nedeni, yüksek kan basıncı gibi yaşa bağlı hastalıklardır.
Sertleşme Sorunu “Tümüyle kafanızda yarattığınız bir sorun” değildir. Son 25 yılda sertleşme sorunlarının tıbbi bir durumdan kaynaklandığı açıklığa kavuşmuştur. Sertleşme sorununun çoğunlukla psikolojik bir yönü olsa da (depresyon, endişe ve stresin rolü olabilir), hemen her zaman fiziksel bir nedeni vardır.

SEKSTE SIKLIK ÖNEMLİ DEĞİLDİR.

SEKSTE SIKLIK ÖNEMLİ DEĞİLDİR.
Evli bir çiftin seks yapma aralıkları tamamen kişilere göre değişen bir durumdur. Hiçbir çift seks yapma aralığı az diyerek aşağılanmamalıdır. Ancak sürekli birlikteliklerde veya evliliklerde periyodik bir yaklaşımı öneriyoruz. Özellikle karşılıklı sıcaklığı muhafaza etmek açısından periyodik aralıkları önemli buluyoruz. Periyodik belirli aralıklarla tatmin edici birleşmeler, aynı zamanda cinsel fonksiyonun devamı açısından da önemlidir.

DAHA ZEVKLİ CİNSEL YAŞAM ÖNERİLERİ

DAHA ZEVKLİ CİNSEL YAŞAM ÖNERİLERİ
20-40 yaşları arası seksin en yoğun yaşandığı, kadın ve erkeğin en aktif olduğu yaşlardır. Ancak bu yaş aralığının dışında da arzulanma arzusunu, vücuduyla barışık olma arzusunu, orgazm tecrübesini,
fantezilerini iyi değerlendiren her birey hayatı boyunca cinsel yaşamını devam ettirebilir.
Yaş ilerledikçe veya uzun birlikteliklerde cinsel istekte azalma, erkeklerde ereksiyon ve boşalma problemleri, kadınlarda lubrikasyon-kuruma- problemleri meydana gelebilir. Bu gibi faktörler cinselliği de mecburiyettenmişcesine tek düze ve rutin hale getirebilir. Bu rutin yaşam; çiftlerin birbirleriyle yakınlaşmaları, arzularını muhafaza edebilmeleri, vücutlarıyla barışık olmaları, fantezilerini geliştirebilmeleri, cinsel tercihlerini gözden geçirmeleri gibi hususlarla önlenebilir. Cinsel IQ, kişinin tercihlerini, duygularını, seks sırasındaki kokusu ve çıkarttığı sesler ile vücudunu, cinsel aktivitedeki limitlerini, yasak olan ve olmayan noktaları ve yaşamak istediği değişiklikleri muhakeme etmesi ve tüm bu faktörlerle kendini kabullenmesidir. Bu nedenle iyi bir cinsel yaşamdaki önemi ölçülemez.

YATAK ODASINA TAKILIP KALMAK ANLAMSIZ

YATAK ODASINA TAKILIP KALMAK ANLAMSIZ
Aşkınızı icra etmek için farklı ortamlar yaratmak da çok yerinde olur. Ne var ki, pek çok çift bunun farkında değil. Yapılan anketlerin sonunda pek çok kadının küvette, plajda veya ofiste seks düşledikleri ortaya çıkıyor. Ama eve gidince, olay mahali hep aynı yatak kalıyor. Üstelik, bu kadarla da bitmiyor, önce bulaşıkların yıkanması gerekiyor, günlerden cumartesi olması gerekiyor ya da çocukların yatmış olmaları gerekiyor. Gündelik hayatın "bir numaralı şehvet düşmanı" olduğuna şaşmamak lazım. Bunun tek nedeni, bebek sahibi olmak değil (ki nispeten anlaşılabilir bir durum olmasına rağmen). İngiltere'de yapılan bir ankete katılan kadınların üçte biri, ofis ve ev işinden sonra bir de aşk yapamayacak kadar "yorgun" olduklarını ifade ediyorlar. Uzun süreli mutlu bir ilişkide, seksin gündelik hayatın bir nimeti olduğunu pek çok çift unutuyor. Oysa, uzun süreli ilişkilerde seks başlangıca göre çok daha farklı keyifler verebilir. Sonuç olarak, eşler ilk zamanlarındaki şehvetli anlarını özlüyorlar ve birbirleriyle giderek daha az seks yapıyorlar.
Seks Hakkında Yalanlar ve Gerçekler
• Sadece istediğimiz kadar sekse ihtiyacımız var. Ne daha fazla, ne daha az.
• Hayır, başkalarının seks hayatları sizinkinden daha heyecan verici değil.
• G noktası"nın varlığı ispatlanmış değil. Eğer varsa bile, o kadar önemli de değil.
• Seks, bir güzellik müsabakası değil.
• Zaman zaman dizginleri ele alın. Erotizm, içine hafif dozda saldırganlık da katılınca daha heyecan verici olur.
• Her zaman orgazm olmak gerekmez. Orgazm olmadan da seksten zevk almak mümkün.
• Sevişmek, erkekleri mutlu etmek için yapılan bir iş değil.
• Mastürbasyonu sadece tek başınıza yapmanız gerekmiyor. Birlikteyken de yapabilirsiniz.
• Seks, eşinizi ödüllendirmek veya cezalandırmak için kullanılacak bir araç değil.
• Seks oyuncaklarını ve erotik filmleri seven bir kadın, ender bir durum değil.
• Çok romantik bir an son derece bayıltıcı olabilir. Doğaçlama sevişme ise, çok daha mutlu edebilir.

GÖRGÜSÜZLERİN SEKSTE ŞANSI YOK

GÖRGÜSÜZLERİN SEKSTE ŞANSI YOK
Cosmopolitan, şimdiye kadar ki en büyük evrensel seks alışkanlıkları araştırmasına imza attı.
Yaşları 18-30 arası değişen 27 bin kişinin cevapladığı anketin sonuçları şöyle:
İngiltere
Kadınlar, seks öncesinde en az 15 dakika önsevişme istiyor.
İngiliz kadınların yarısı kendilerini gülme krizine sokan erkeklerle hemen yattıklarını açıkladı.
Kadınların yüzde 80'i Görgüsüzlerin hiç şansı yok diyor.
Tembel ve uyuşuk erkekler de kadınların gözünde sekste başarısız.
Erkeklerin yüzde 30’u spontane seksten yana. Üçte biri seks yaparken hakimiyeti kadına bırakıyor.
Erkeklerin yüzde 70’i zeki olmayan kadınları terk ediyor.
Latin Amerika
Latin Amerikalıların yüzde 60'ı yatakta açık saçık ve müstehcen konuşmalardan hoşlanıyor.
Hollanda
Hollandalı erkeklerin yüzde 70'i kendine fazla güvenen kadınların seksi zedelediğini düşünüyor
Brezilya
Brezilya'da görünüş önemsiz. Ülkenin yüzde 42'si seks partnerinin zeki olması gerektiğini savunuyor.

CİNSEL GÜCÜ ARTTIRAN MENÜ

CİNSEL GÜCÜ ARTTIRAN MENÜ
Amerikalı yemek guruları canlı bir cinsel yaşantı için alternatif bir akşam yemeği mönüsü sunuyor. Gurular, somon balığı ve brokoli gibi kalbe iyi gelen yiyeceklerin seks yaşamınızı da renklendirdiğini söylüyor.
Özellikle omega-3 ve L-arginine maddelerinin çokça bulunduğu zeytinyağı ile hazırlanmış salatalar, fındık ve benzeri kuruyemişler, sarımsak, ginseng, soya fasulyesi seks gücünü artıran yemek mönülerinin vazgeçilmezleri.
Yemek sonrası içilen bir yeşil çay da seks için gereken rahatlığı vermesi açısından önem taşıyan bir içecek. Beslenme uzmanları, sigara ve içkinin seks performansını azalttığını, düzenli spor yapmanınsa cinsel hayat üzerinde olumlu tesir yaptığına işaret ediyor. Sağlık uzmanları yemek menüsü ile ilgili tavsiyelerini şu sloganla özetliyor: “Kalbiniz için iyi olan yiyecek, cinsel organlarınız için de iyidir.
Aslında liste bunlarla sınırlı değil. Bazı kültürel öğeler ve başka beslenme alışkanlıkları da cinsel güce etki edebilir. Örneğin kabak çekirdeği ve kabak çekirdeği yağı cinsel performansı önemli şekilde etkiliyor. Fındığa benzer kuruyemişler sınıfında ceviz, badem, kayısı çekirdeği ve Antep fıstığı var. Bazı baharatların (özellikle kırmızı pul biber, kekik, nane vb.) zengin antioksidan içerikleri ile cinsel yaşama destek oluyor. Bunun yanında çekirdekli siyah üzüm de gerek antioksidanları ile cinsel performansa destek olabilir. Zeytinyağının ısıl işlem görmemesi ve soğuk pres ile elde edilmesi de önemli. Omega-3 den zengin semiz otu, yağlı balık türleri de zeytinyağının yanında sayılabilir. Uzun süreli stres özellikle bazı hormonlar üzerinden damar gevşemesini ve erkeklerde penisin sertleşmesini bozacağı için huzurlu bir aile ortamı da yiyecek dışı bir faktör olarak önemli bir tamamlayıcı kabul ediliyor.

İLİŞKİNİZDEKİ 5 BÜYÜK DÜŞMAN

İLİŞKİNİZDEKİ 5 BÜYÜK DÜŞMAN
Birbirini çılgınca seven iki insanı sıfır noktasına getiren, çözümsüzlüğe ve dolayısıyla ayrılığa sürükleyen nedenler neler?
Ne ile ve nasıl mücadele etmemiz gerektiğini öğrenirsek belki her şey çok farklı hale gelecek. O halde olmayan umudumuzu yoktan var edelim ve ilişkilerimizi katletmek için pusuya yatmış bekleyen 5 düşmanı mercek altına alalım.
Boş vermişlik ilişkiyi sıradanlığa sürüklüyor
Zaman her acının ilacı ama aynı zamanda da her aşkın birinci dereceden katil zanlısı… Yeni bir ilişkiye başladığınız anda şunu bilin ki saatli bomba da geri sayıma başladı. Cicim aylarının bitmesinden sonra gelen boş vermişlik, o tuhaf “Nasıl olsa benimle!” duygusu, ilişkiye ve birbirine alışmanın getirdiği umursamazlık ve özensizlik her ilişkiyi sıradanlığa sürüklüyor ve bu sıradanlık, taraflardan biri “Beraberliğimizin bir anlamı kalmadı,” diyene kadar sürüyor. İlişkiyi bir bebek gibi düşünün. Bebeğinize birkaç yıl bakıp sonra “Nasıl olsa kendi kendine büyüyor,” deyip bir kenara mı atacaksınız? Aşkınıza sahip çıkın ve her aşamasında ona emek vermeye hazır olun. Birbirinizle ilgilenin, birbirinizi özleyin, konuşun, fikirlerinizi paylasın ve sorunları, büyüyüp çözümsüz hale gelmeden oturup tartışın. Kısacası, ikiniz de gayret gösterin, yorulun, terleyin.
Cinselliği rutine dönüştürmeyin
Tabii söner, körüklenmeyen her ateş gibi… Seksin seyrekleşmesi uzun ilişkiler için oldukça normal ama bu seyrekliğin rutine dönüşmesi değil. Hele cinsel ilişkiden zevk almamanın, yalnızlık ve katlanma duygusunun cinsel tatmin ve birlikte bir bütün olma hissinin yerini alması arzu ateşini söndüren ve mutlu aşkı mutsuz sona sürükleyen en önemli etkenlerden biri. Sorunun temeli belki de şu; erkekler sekse ulaşmak için aşık oluyor, kadınlarsa aşka ulaşmak için seks yapıyorlar. Ancak sonuçta iki taraf da mahremiyet ve yakınlığa ihtiyaç duyuyor. Cinsel isteği körüklemek için bu ihtiyaçtan yola çıkılabilir: Birbirinize yakınlık gösterin ama “iş” icabı sadece yatakta değil yatak dışında da… Hissettiklerinizi, sıkıntılarınızı, özlemlerinizi paylaşın. Yatakta tek başınıza fantezi kurmak yerine birlikte fanteziler geliştirin. Böylece cinsel yaşamınız sıcaklığım “9,5 hafta”dan daha uzun süre koruyabilir. Ama sakın seksi “Kim daha iyi sevişiyor?” gibi bir güç mücadelesi ve baskı aracı haline getirmeyin çünkü henüz seks olimpiyatları düzenlenmiyor!
Bırakın sorumluluk alsın

KADINLARIN MERAK ETTİĞİ 5 SORU VE CEVAPLARI

KADINLARIN MERAK ETTİĞİ 5 SORU VE CEVAPLARI
Dr. Brenda Shoshanna
Şunu resimleyin. Beraber harika bir gece geçirdikten sonra partnerinizle yan yana yatakta uzanıyorsunuz ve birbirinize daha bağlanmış hissediyorsunuz. Bu çekim öncesi sahneyi bozabilecek tek şey bunun ne kadar hoş olduğundan konuşmaktır. Ancak tam da kulağına “Sen ne düşünüyorsun?” diye fısıldadığınızda durun. Neden? Tam da partnerinizdeki neler oluyor bakışını önlemek için.
Yalnız değilsiniz. İlişkilere gelince, birçok kadın erkeklerin ne düşündüğünü merak eder. Sırlar ilişkileri yıkabilecek kadar kuvvetli düşmanlar kabul edilir. Ancak hiçbir şey gerçekten daha uzak olamaz. Aslında, her partnerin kendi özel dünyasının olması çok önemli, düşünceleri, duyguları, sınırları, sadece ve
sadece ona ait olacak şeyler, başkasına değil. Yani iyi niyetli bir kadın ne yapar? Nerede fazla dokunulmamış başlık varsa onları okur. Eğer şu 5 soru hiç dudaklarınızdan ayrılmıyorsa eşinizin kulağında sadece müzik olabilir? Bakın:
1) Başka kadınlardan hoşlanıyor musun?
Bunu merak etmeyin. Bazı kadınlar bunu sürekli sorar. Başka kadınlara bakmayan ve etkilenmeyen erkek ya çok yaşlıdır, yorgundur ya da yalan söylüyordur. Eğer bir erkek bunu gizli yapıyor, diğer kimselere bunu göstermiyor ya da bunu yaparken kendinizi güvensiz ve diğer kadınlarla yarış halinde hissetmenize neden olmuyorsa bunun yanlış bir tarafı yok. Başkalarına bakması ve diğerlerine cevap vermesi sizi arzulanılır bulmadığı ya da sizi başkalarıyla karşılaştırdığı anlamına gelmez. Çoğu erkek kadınlara bakarak cinselliklerini ve fantezilerini güçlendirir. Bunun hakkında konuşmasını isterseniz sadece kendinizi sinirlendirmekle kalmazsınız aynı zamanda onu utandırırsınız da. Doğal olarak yapacaklarını sansürsüz yapamaz hisseder. Size olan aşkının tadını çıkarın ve onu yalnız bırakın.
2) Eski ilişkilerinde ne oldu?
Bazı kadınlar erkeklerinin geçmişinde olup biteni öğrenmeye takıntılıdır. Eski kız arkadaş ya da eşlerle boy ölçüşebilip ölçüşemeyeceklerini öğrenmek isterler, şimdi eskisi kadar mutlu olup olmadığını ve bir kalp acısının gerçekten dinip dinmediğini. Bu konulardan hiç birini açmaya gerek yoktur.
Özellikle eski ilişkisinde neyin kötü gittiğini öğrenmek isteyebilirsiniz. Unutmayın, eskiden farklı bir adam olmuş olabilir, hatalarından ders almıştır. Eski hatalarını ona karşı kullanmaya kalkmayın çünkü muhtemelen bunları hatırlamak istemeyecektir. Onu kötü bir şekilde tanımanızı istemez. Sizinle olduğu gibi kendini iyi hissetmesine izin verin ve diğer partnerleri ile olan eski anıları deşmeyin. Eskiyi eskide bıraktığınızda, durduğu yerde duracaktır
3) İlişkimizin nereye (ve nasıl) gittiğini düşünüyorsun?
Çoğu kadın ilişki sohbetlerine dalmadan duramaz. Genel olarak erkeklerinin ilişki hakkında ne hissettiklerini bilmek isterler, bu yüzden detayları öğrenmek için soru sorarlar. Sorun şu ki bu tip konuşmalar erkekleri rahatsız eder. Bu soru oldukça geniştir ve adam aslında ne sorduğunuzu anlamayabilir. Örneğin, bu evliliği tartışmak için bir ön soru mudur yoksa sadece sizinle olan ilişkisinden memnun olup olmadığını mı öğrenmek istiyorsunuz?
Tabii ki erkeklerin ilişkilerin nereye gittiği hakkında fikirleri vardır, aynı kadınlar gibi. Asıl problem böyle ağır bir konu açtığınızda, bazı erkekler verdikleri cevaba göre bunun onları içten ve rahatsız bir konuşmaya götürebilecek olmasından korkarlar. Yargılanıyor ya da eleştiriliyorlar gibi hissedebilirler ve bu çok sık olur. Sürüklenip gitmelerine neden olur. Bütün beklentilerinizi bir tek konuşmaya sıkıştırmak yerine ilişkinizde iletişimi her zaman açık tutmaya çalışın. Böylece her ikiniz de duygularınızı istediğiniz gibi söyleyebilir ve doğal olarak dinlenmesini ve yerine getirilmesini sağlayabilirsiniz.
4) Ne düşünüyorsun? (Genellikle yatakta)
Bazı kadınlar erkeklerinin yatakta sadece kendilerini düşündülerinden emin olmak isterler ama bu bir erkek için çok karışık bir sorudur. Sizi sevse ve sizinle çok mutlu olsa bile seks sırasnda başkalarıyla ilgili fanteziler kurmak bir erkek için çok normaldir. Bu orda sizinle beraber olmadığı anlamına da gelmez. Bu sadece onun kendini farklı şekillerde tatmin etme şeklidir.
Onları sizinle paylaşmak istemiyorsa sakın gizli fantezilerinden bahsetmeyin. Eğer o bahsetmiyorsa, muhtemelen kendini eleştirilmiş, suçlu ve belki de kısıtlanmış hissediyordur. Öte yandan, eğer fantezilerini paylaşmak isterse de bu sakıncalı olabilir. Aklından geçenleri sindirebileceğinize ve bunları düşünmesinin sizinle ilgilenmediği demek olmadığına kendinizi hazırlayın. Bunları duymamak istemeniz tamamen kabul edilir. Sadece ona isteklerinizi kibarca söyleyin.
5) Arkadaşlarınlayken benimle olduğundan daha mı çok eğleniyorsun?
Birçok kadın partnerlerinin ilgisi ve dışarıda başkaları ile geçirdiği vakit konusunda takıntılıdır. Özellikle de dışarıda erkek arkadaşlarla geçirilen geceler için. Partnerlerinin sevgisini bir kanıtı olarak kadınlar her türlü etkinliğe dahil edilmek isterler. Ve bir erkek arkadaşlarıyla dışarıdaysa, onlara kendileriyle daha iyi zaman geçirdiklerini gizlice söyletebilmek için bu soruyu sorarlar. Bazı kadınlar erkek ailesi ile beraber olduğunda bile tehdit altında olduklarını düşünürler.
Aslında, erkeğiniz erkekçe takılmaya ihtiyaç duyar ve sizi ne kadar sevdiği önemli değildir. Onu gerçekten sevmek onun kendi gibi olmasına, bütün ihtiyaçlarını gidermesine izin vermektir. Sizi ne kadar severse sevsin hayatında başkalarına da ihtiyaç duyar. Ne kadar tatmin olursa, size o kadar verecek şeyi olur O yüzden arkadaşlarıyla zaman geçirmesine izizn verin. Detayları sorgulamayın. Sağlıklı bir ilişkinin iyi yanı ikinizin de duygularına güvenmesi ve kimle olursa olsun ve ne yaparsa yapsın diğerini mutlu görmek istemesidir

İYİ BİR SEKS HAYATI İÇİN ERKEKLERİN ATMASI GEREKEN ÜÇ KÜÇÜK ADIMI

İYİ BİR SEKS HAYATI İÇİN ERKEKLERİN ATMASI GEREKEN ÜÇ KÜÇÜK ADIMI
SEVGİ VE ŞEFKAT: Onun kalbini takdir, ilgi ve şefkatle doldurun yeter. Önce sevdiğiniz kadını, sevginize muhtaç kılın. O zaman, sizinle seks yapmaya muhtaç kaldığını göreceksiniz.
YATAK DIŞI İLİŞKİ: Sevişmek için yatağa girmeyi beklemeyin. Unutmayın, bir kadının yataktaki arzusunun miktarını belirleyen onunla yatak dışındaki ilişkinizde olup biten her şeydir.
ÖN SEVİŞME: Usta bir duygusal ön sevişmeci olun. Onu rahatlatmak için ne yapabileceğinizi sorun. Onu neyin seksi ve feminen hissettirdiğini bulun. Mum mu, iç çamaşırı mı, içi köpüklü bir banyo mu, masaj yağları mı?

KAFEİNDEN ÇEKİNENE YEŞİL ÇAY

KAFEİNDEN ÇEKİNENE YEŞİL ÇAY

Kafein, çayın en önemli bileşenlerinden biridir. Hafif bir uyarıcı olarak hareket eder ve midedeki sindirim sağlayan suların faaliyetini artırır. Her tip çay -yeşil, Oolong, siyah- farklı miktarlarda kafein içerir.
Yeşil çayda Oolongdakinden daha az kafein vardır. Oolongdaki kafein ise siyah çaydakinden daha azdır. Genel olarak ortalama bir fincan çay 8,36 mg, Oolong çayı 12,55 mg ve siyah çay 25-110 mg kafein içerirken, ortalama bir fincan kahve 60-120 mg kafein içerir. Dolayısıyla kafein alımı konusunda endişelenenler yeşil çay veya Oolong çayı gibi açık renkli, hafif demli çaylar tercih etmelidirler. Önemli başka bir nokta da, kahvedeki kafeinin vücut tarafından çok çabuk emilmesidir. Buna bağlı olarak kahve uyarıcı etkisiyle kan dolaşımını ve kadiyovasküler faaliyeti hemen artırır. Oysa çaydaki poliflavanoller emilme hızını yavaşlatır. Kafeinin etkileri daha yavaş hissedilirken vücutta kalma süresi daha uzun olduğu için çay, kahveden çok daha canlandırıcı ve tazeleyici bir içecektir.

AFRODİZYAK BESİNLER İLE PERFORMANSINIZI ARTTIRIN

AFRODİZYAK BESİNLER İLE PERFORMANSINIZI ARTTIRIN

Cinsellik üzerine etkili beslenme biçimleri, bilinen en eski yazılı tabletlerde bile bulunuyor. Afrodizyak besinler olarak anılan bazı yiyecekler cinsel performansı artırmak amacıyla tüketiliyor. Hititler’in yazıtlarında bile iyi bir cinsel performans için neler yapılması gerektiğine dair birçok bilgi bulunmakta.
En fazla araştırma yapılan konu.
Bu konu yine yüzyıllardır üzerinde en çok konuşulan ve en fazla araştırma yapılan konulardan biri.
Bilimsel kanıt yok.
Ancak şimdiye kadar cinsel gücü artırdığı bilimsel olarak kanıtlanan herhangi bir yiyecek yok. Araştırmalar cinsel sorunlar ile özellikle kalp-damar hastalıkları, diyabet ve diğer kronik hastalıklar arasında ciddi bir ilişki olduğunu gösteriyor.
Diyet açısından bakıldığında genel anlamda kalp-damar sağlığı açısından önerilen tüm diyetler cinsel performans için de geçerli diyebiliriz.
Lifli besinler ve çinko.
İçerik olarak doymuş yağlardan düşük ve iyi yağlardan da yeterli derecede içeren, yüksek lifli ve beslenme özelliği yüksek karbonhidratlı bir diyeti benimsemek başlangıç için temel nokta.
Yüksek protein içeriği cinselliğe ters etki yapabiliyor… Esansiyel yağ içeren gıdaların tüketilmesi doku gücü ve dokuları çevreleyen zarların ve dolayısı ile kalp sağlığının korunması için ne kadar önemli ise cinsellik için de aynı önemi taşıyor…
Çinko erkeklerde prostat sağlığı ve testesteron adı verilen erkeklik hormonunun üretimi açısından önemli bir mineral. Prostat salgılarında ve meni de yüksek oranda bulunan çinko, erkeklerde üreme, cinsel karakterler ve cinsel istek açısından önemli bir yer tutmakta.
B, C, E vitamini
Vitaminlere bakıldığında B-vitamini grubundan folik asit, kadınlarda yumurtalıkların, erkeklerde de spermlerin işlevleri açısından kilit rol oynuyor.
Aynı zamanda B-vitaminleri özellikle hücrelerin yenilenme aşamasında birçok reaksiyonda katalizör olarak görev yapıyor. C-vitamini ise spermlerin hareketlerini ve dölleme yapabilme özelliklerini artırıyor.
E-vitamini cinselliğin canlılığı organların dış oksidan etkilerden korunması ve seks hormonlarının üretilmesi açısından gerekli.
Ginseng de afrodizyak
Her ne kadar günümüzde bilimsel olarak tama kanıtlanmamışsa da yüzyıllardır insanların cinsellik açısından faydalı gördükleri bazı doğal besinler ve maddeler var.
Bunların bir kısmı doğal ilaç formunda iken bir kısmı da yemek tarzında alınabiliyor.
Üzerinde en fazla konuşulan madde 'Ginseng'. Bu bitkinin kökü yüzyıllardır özellikle Uzakdoğu’da cinsel gücü artırıcı olarak kullanılıyor.
Etki mekanizması ise tam olarak bilinmemekle birlikte genellikle genellikle erkekler için öneriliyor.
Bununla beraber cinsel isteksizlik yaşayan kadınlarda da etkili olabileceği de görülmüş.
Dong quia ise Çin tıbbında spazmlarda kullanılan bir kök olup kadınlardaki cinsel şikayetlerde önerilmekte.
Damiana yaprağı da yine kadınlarda cinsel uyarıcı(afrodizyak) olarak ünlenen bitkilerden. Kuru veya yaş olarak yenilebilen bu yaprak ile cinsel dürtülerin artığı ileri sürülüyor.
Sarsaparilla birkisinin de kadınlarda ve erkeklerde seks hormonlarının yapımını artırdıkları ve cinsel yönden takviye yaptıkları belirtiliyor.
Ya doğal ilaçlar…
Doğal besin dükkanlarında ve alternatif tıp mağazalarında satılan ve günümüzde ciddi rağbet gören birçok ürün bulunuyor.
Ancak kanıta dayalı tıpta gerekli olan bunların etkinliğinin bilimsel olarak gösterilmesi. Günümüz modern ilaçlarının temelinde doğal maddelerden elde edilen bazı maddeler olduğunu unutmamalıyız.
Ancak insanların kullanımı açısından gerçekten hangisinin etkin olduğunun ve yan etkisi olup olmadığının bulunması için ciddi deneylere ve incelemelere ihtiyaç var.
Bunların kullanımı açısından hem psikolojik hem de tıbbi olarak beklentilerin iyi belirlenmesi gerekiyor.
Sonuçta bakıldığında kalp damar sağlığı, genel vücut sağlığı cinsellik açısından da en önemli rolü oynamakta.
Bunların sağlamlaştırılması ve hastalıklarıdan korunulması cinselliğin de uzun yıllar korunabilmesini beraberinde getiriyor.
Ancak cinsel sorun yaşıyorsanız da o zaman doktora gitmekten çekinmemeniz gerekli. Günümüz modern tıbbında bu sorular ciddiye alınmakta ve başarılı tedaviler uygulanabilmekte.

KISKANÇLIK

KISKANÇLIK
Kıskançlık dozunda olduğunda ilişkiye faydalı olabilir. Ancak aşırı kıskançlık en mutlu çiftlerin bile sonunu hazırlar…
Karı koca arasındaki kavgaların en önemli sebeplerinden biridir kıskançlık… Ancak uzmanlar kıskançlığın temelinde kaybetme korkusunun olduğunu ifade ediyor.
Kıskançlık kadın ve erkekte farklı şekillerde ortaya çıkmakla birlikte sonuçta kaybetme korkusu baskın… Kıskançlık ayrıca tek bir duygudan oluşmuyor. İntikam, korku, endişe, öfke hatta bazen şiddet gibi duygular da kıskançlığa eşlik ediyor. Günlük hayattaki ufak tefek kıskançlıklar her iki taraf için de pek bir sorun oluşturmamakla birlikte üst üste geldiğinde ya da kısıtlayıcı bir hal aldığında profesyonel yardım almak en doğrusu…
Kıskançlık sürekli sevdiğiniz insanı düşünmek, onun hakkında bazı senaryolar üretmek, her an ‘acaba beni aldatıyor mu’ şeklinde kendi kendinizi yemek haline geldiyse, durum ciddi demektir.
Kıskançlık dozunda olduğu sürece, var olan ilişkinin korunmasını bile sağlayabilir. Kişi karşındakine emek vermeye, onun kendisini değerli hissetmesi için çaba göstermeye yönelir. Ancak rahatsız edici ve mantık dışı boyutlara ulaştığında, çok zarar verici olabilir. Kıskançlığın etkilerini hafifletmek için yapılabilecekler var. İlişki terapisti Paula Hall, kıskançlığın etkilerini azaltmanın sabır ve çaba gerektirdiğini söylüyor.
Geçmişin etkileri
Çoğu zaman kıskançlığın altında geçmişte yaşanmış kötü tecrübeler, çocuklukta meydana gelen olaylar yatıyor olabilir. Hatta bazen siz bile farkına varmayabilirsiniz. Bu durumda bir uzman psikolog yardımı önem kazanır. Çocukluğunuzla ilgili bağlantı kuramıyorsanız o zaman şu noktaları gözden geçirmeniz faydalı olabilir:
Kıskançlığınızın gerçekçi olup olmadığını gözden geçirin. Onu neden kıskandığınızı düşünün. Gerçekten ilişkinize yönelik bir tehdit söz konusu mu? Sizin tavırlarınız ilişkinizi kötüleşmesine neden mi? Kendi kendinize telkin edin. Kıskançlık belirtileri hissettiğinizde partnerinizin sizi sevdiğini, size bağlı olduğunu ve size saygı duyduğunu hatırlayın

KIZLARDA SEKS KORKUSU

KIZLARDA SEKS KORKUSU
Erkeklerin cinsellikten beklentilerini aşağı yukarı biliyoruz: Zevk, heyecan, tutku… Peki ya kadınlarınkiler?
Erkeklerin cinsel yaşamdan beklentilerini aşağı yukarı biliyoruz: Zevk, heyecan, tutku ve eğer mümkünse ufak tefek oyunlar… Oysa kadınlar için durum biraz daha karışık, çünkü kadınlar seksi çok daha farklı boyutlarıyla yaşamanın peşinde…
Cinsellik hem erkekler, hem de ka¬dınlar için hayatın vazgeçilmez bir parçası… Ancak bu, iki cinsin seksi aynı şekilde yaşadığı anlamına gelmiyor. Erkekler için cinsel hazzın temelinde biyolojik bir ihtiyacı karşılama ve rahatlama içgüdüsü ağır basarken ka¬dınlar, bambaşka duygu ve düşüncelerle yatağa giriyorlar. Yani toplumsal önyargı¬ların aksine erkekler sekse daha meraklı oldukları halde cinsel ilişkide klasik kalıp¬larla yetinirlerken, kadınlar ilişkiye renk katmak için büyük çaba harcıyor, hayatlarının her alanı gibi cinsel yaşamlarını da ara ara gözden geçirilip yenilenmesi gereken bir
bütün olarak görüyorlar. Üstelik bu sıra¬lardan bazıları, yüzyıllardır devam eden ve her toplumda kabul gören birtakım basma¬kalıp düşünceleri de yalanlıyor. İşte kadın¬ların cinselliği nasıl yaşadığına dair bazı ipuçları ve bilinmeyen gerçekler…

HAMİLELİK SARASINDA SEKS SORUNLARI

HAMİLELİK SARASINDA SEKS SORUNLARI
Geçmişteki kendiliğinden düşükler nedeniyle, doktor tarafından ilk üç ayda ilişki yasaklanmamışsa, gebelik süresince önerilir. Çift, normal ilişkide bulunabilir. Gebeliğin ilerlemesi ve karnın büyümesi ile klasik ilişkiler zor ya da olanaksız olmaya başlar. İleri gebelik dönemindeki bir kadın için karına doğrudan basınç yapılmasıından sakınan ya da en azından birleşmenin derinliğini denetlemeye izin veren pozisyonlar gereklidir.
Eşler, yatak üzerinde bir arka yolla birleşme pozisyonunda diz çökerler ve erkek, çok derine itmekten kaçınır.
Kadın, bacakları, vücudunu taşıyacak şekilde, açık olarak yatar. Karın üzerine basıncın olmaması bu pozisyonu gebeliğin son dönemlerine uygun kılar. Çift, arka yolla birleşmek için yan yatar. Burada da karına baskı yoktur.
Çift bir sandalye üzerinde birbirine sarılır. Kadın, erkeğin üzerine oturur. Böylece birleşmenin derinliği denetlenebilir.

BOŞANDIKTAN SONRASI

BOŞANDIKTAN SONRASI
Aşka rağmen ayrılan sevgililer dayanılmaz acılar çeker, özellikle terk edilenler daha da ağır ruhsal çöküntüler yaşar. Kişi bu acılardan kurtulmanın yollarını arar, bildiği duyduğu her yolu denemeye çalışır, her çareye başvurur.
Ayrılık sonrası veya terk edilmeden sonra çoğu âşık yaptığı hatalar yüzünden aşk acısından kurtulmak bir yana, içindeki aşkı saplantılı hale getirir.
Kimi âşık giden sevgilinin yerini bir başkasıyla doldurmak için yeni bir sevgili bulur, kimi de eski sevgilisine inat olsun diye, yeni biriyle çıkmaya başlar.
Ayrılıktan kısa bir süre sonra yeni bir aşk ilişkisine başlamak yanlış bir tutumdur. Gerek yaşamında açılan boşluğu doldurmak, gerekse eski sevdiğine inat olsun diye başlatılan yeni bir beraberlik, her halükârda beklentileri boşa çıkarır. Bu tür beraberliklerde, hem terk edilen sevgili, hem de yeni sevgili zarar görür; çünkü terk edilen bu beraberlikten umduğu aşkı bulamaz ve bu beraberlik kısa bir sürede yıkılabilir. Dolayısıyla yeni sevgili bu ilişkinin başlamasıyla âşık olabilir ve aşkına gerçek anlamda karşılık bulamayacağı için hayal kırıklığı yaşayabilir.
Özellikle terk edilmeyi kabullenemeyen sevgili, eski sevgilisine inat olsun diye başka birini oyununa alet etmiş olur, yani masum birinin duygularıyla oynamış olur ve bir insana yapılabilecek en büyük kötülüğü yapmış olur.
Çoğu âşık, ayrılıktan sonra yalnızlığa sığınır ve bütün zamanını ayrıldığı sevgilisini düşünerek geçirir. Ayrılık şarkılarının çaldığı radyo kanalı yirmi dört saat başucunda açıktır. Bazıları müzikle beraber efkarlandıkça, alkollü içeceği kafaya diker. Istırabına bin ıstırap katar.
Ayrılıktan sonra yapılan başka bir hata, ayrılığı kabullenememektir. Kişi, eski sevgilisiyle yeniden bir araya geleceğine dair planlar yapar veya hayaller kurar. Gözü kapıdadır, kapı çalınsa, gelenin sevgili olabileceğini düşünür ve hızla kapıyı açar; kulağı telefondadır, telefon çalsa umutla açar; sevgilisinin bir arkadaşını görse, hemen sevgilisiyle ilgili konularda konuşmaya başlar.
Diğer bir hata, eski sevgiliyi gizli gizli takip etmektir. Eski sevgilisinin gelip gittiği yolları ve saatlerini bildiği için, bu saatlerde sevgilisine görünmeden onun geçişini seyreder, bazen gizli gizli takip eder, bazen de onunla karşılaşır. Kimi zaman gizli numarayla sevgilisini arar; ama konuşmaz, sadece sesini dinler, kimi zaman da sevgilisiyle ilgili gelişmeleri bir dedektif gibi takip eder.
Başka bir hata, anıları canlı tutmaya çalışmaktır. Eski sevgiliden gelen bütün mektupları her gün çıkartıp tek tek okur, koklar. Sabah uyandığında ilk iş olarak başucundaki eski sevgilisinin fotoğrafına bakar, gün içinde yüzlerce kez fotoğraflara bakar ve defalarca öper, duygusal anlar yaşar ve ağlar.
Kimi ayrılıklarda terk eden taraf diğerine âşık değildir ve ayrılığın en önemli sebebi de bu olur. Âşık olan veya terk edilen kişi, defalarca diğerine geri dönmesi için yalvarır ve büyük bir hataya düşer, kendini küçültür

ERKEK NEDEN ALDATIR

ERKEK NEDEN ALDATIR
Bir erkek neden eşini yada sevgilsini aldatır merak ettiniz mi? İşte erkeklerin inanılmaz bahaneleri…
Kimine göre ilgisizlik kimine göre çekicilik aldatmanın en geçerli bahanesidir.
Aldatıldığınız anda ilk olarak “neden” diye düşünmeniz çok normaldir. Çünkü hiçbir kadın aldatılmayı hak etmez. Erkeklere göre “neden” sorusunun cevabı sizin düşündüğünüz kadar karmaşık değildir aslında. Bazen bir bakış, bazen bir öfke, bazen de cinsel duygular aldatmak için yeterli bir sebeptir. İşte en çok başvurulan aldatma bahanelerinden bazıları..
Fiziksel çekim
Erkekler her fırsatta kadınlardan daha güçlü olduklarını söyleseler de, aslında duygularını kontrol etmek konusunda değildirler. Karşılarına güzel bir kadın çıktığında ve bu kadın kendileriyle ilgilendiğinde dünyanın etraflarında döndüğünü düşünürler. Güzel bir kadına genelde dayanamaz ve bir anlık bir fiziksel çekimle aldatabilirler. Bu erkekler sonradan yaptıklarına pişman olsalar da, ilişkilerini sarsmışlardır.
Yalnızlık
Yapılan araştırmalar, erkeklerin eşlerinden yada sevgililerinden ayrı kaldıkları zaman içinde başka kadınlara daha fazla ilgi duyduklarını ortaya koymuştur. Bu nedenle eşinizi tatil yada iş seyahatleri için sık sık yalnız bırakmamanızda fayda vardır.
Tutku arayışı
Erkekler de kadınlar gibi tek düze bir yaşamdan sıkılır, heyecan aramaya başlarlar. Erkeklerin kadınlardan farkı ise heyecanı başka kadınlarda aramalarıdır. Evliliğinizde bu tür bir sorunla karşılaşmak istemiyorsanız, elinizden geldiğinceheyecanı ayakta tutmalı, eşinize karşı tutkulu davranmalısınız.
Kavga
Erkeklerin aldatma konusunda en çok kullandığı bahane huzursuzluktur. Evde aradığı huzuru bulamadığını, eşiyle sık sık kavga ettiğini söyleyen erkekler, aradıklarını başka bir kadında bulma arayışına girerler…
Sizi aldatıyor mu?
Eşiniz sürekli eve geç gelmeye başladıysa ve her geç geldiğinde farklı bir bahane buluyorsa şüphelenebilirsiniz. iyi davranıyor, hediyeler alıyorsa sizi aldattığı için vicdan azabı çekiyor olabilir.
 Eşinizin size ve çocuklara karşı olan ilgisi değiştiyse, sizinle çok fazla bir şey paylaşmıyorsa başka biri olabilir.
 Size her zamankinden iyi davranıyor, hediyeler alıyorsa sizi aldattığı için vicdan azabı çekiyor olabilir.

ÖZEL İSTEKLERE CEVAP VEREREK YAPILAN SEKS POZİSYONLARININ ÖZELLİKLERİ

ÖZEL İSTEKLERE CEVAP VEREREK YAPILAN SEKS POZİSYONLARININ ÖZELLİKLERİ
Yeni duygular tatma isteği, insanların çoğunu cinsel birleşmede mümkün olan yüzlerce pozisyonu denemeye itmektedir. Daha az kullanılan pozisyonlardan bazıları ise yeniliğin ötesinde bazı fiziksel ve psikolojik sorunları çözümlemeye yarar. Gebe bir kadın için, şişman olan eşler, sırt ağrısı çekenler, penisi kısa olanlar için ve eşi kendisinden uzun ya da kısa olanlar için hiç denenmemiş hatta düşünülmemiş bir pozisyon en iyisi olabilir. Doğru pozisyonun seçimi, hiç orgazma varamayan bir kadının orgazma varmasına ya da iktidarsız bir erkeğin sorununun üstesinden gelmesine, hatta görünüşte kısır olan bir çiftin çocuklarının olmasına yardım edebilir.

YAKIŞIKLI ERKEKLE EVLENMENİN ALTIN KURALLARI

YAKIŞIKLI ERKEKLE EVLENMENİN ALTIN KURALLARI

John T. Molloy, yakışıklı erkeklerin özgüven sahibi ve kendini seven bir kadından etkilenmekle beraber kendilerini becerikli ve muktedir bulan kadınlara daha farklı bir gözle baktıklarının önemine dikkat çekiyor ve yakışıklı erkeklerle evlenmek isteyenlere şu önerilerde bulunuyor;
Öncelikle ona yaklaşmalısınız. Çok çekici erkekler nadiren kadınlara kur yapar, çünkü tek başlarına otursalar bile kadınlar etrafına toplanır.
Diğer erkekler gibi onlar da kadınlarının üstüne düşmeyi sever. Onunla ilk tanıştığınızda, herhangi bir erkeğe davranacağınız gibi davranın, ne daha iyi ne de daha kötü.
Çok yakışıklı erkekler çoğunlukla kendilerinde olmayan özellikteki kadınlarla evlenirler mesela; eğitim, sosyal mevki ve profesyonel hünerler. Ancak beceri ve başarılarınız hakkında fazla kibirlenmeden bilgi verin.
Okuluna geri dönmesi ya da daha iyi bir işe girmesini teşvik etmek gibi taleplerde bulunun. Onu biraz harekete getirmeye çalışın.
PEKİ ERKEKLER NEREDE?
Gerekirse işinizi değiştirin! Araştırmaya göre; hiçbir kadın, arkadaşlık edebileceği yaşıtı erkek ve kadının bulunmadığı iş yerlerinde asla çalışmamalıdır deniyor. Böyle bir işyerinde çalışmanın evlenme şansını azaltacağını belirten Molloy, “mümkünse vakit kaybetmeden yeni bir iş bulun, nasıl olsa bundan daha kötüsü olamaz” diyor. Soru sorulan kadınların yüzde 40’ından fazlası erkeklerle tanışabilecekleri yeni işlere girmiş hatta bazıları oturdukları çevreyi değiştirmek için yeni evlere taşınmış. Ayrıca gerçekten ilgilenmedikleri halde bazı erkeksi faaliyetlere katılmış

SEKS POZİSYONLARI : EŞLERİN YAN YANA OLDUĞU POZİSYONLAR

SEKS POZİSYONLARI : EŞLERİN YAN YANA OLDUĞU POZİSYONLAR
Eşlerin birbirlerinin ağırlığını taşımak zorunda kalmamaları ve kollarının serbest kalıp birbirlerine sarılabilmeleri, bu pozisyonun üstünlükleri arasında sayılabilir. Bunun yanı sıra, bazı çiftler yeterli uyarı olanağı vermediğini öne sürerek bu pozisyonu elverişsiz bulmaktadır.

ERKEKLERDE DE GEBELİK BELİRTİSİ OLABİLİYOR

ERKEKLERDE DE GEBELİK BELİRTİSİ OLABİLİYOR

İSTANBUL - Tıptaki adıyla ‘Couvade Sendromu’ baba adaylarının hamilelik belirtilerini anne adaylarıyla birlikte göstermesine yol açıyor. Couvade Sendromu’ baba adaylarının eşleri gibi hamilelik semptomları göstermesine sebep oluyor. Yapılan birçok çalışmada , baba adaylarının yaklaşık yüzde 10 ile yüzde 65’i arasında çıkan sonuçlardaki sendrom, hamilelik sırasında en sık 3. aya doğru ya da doğum yaklaştığında ortaya çıkıyor.

Memorial Hastanesi’nden Uzman Psikolog Aslıhan Tokgöz Tozlu, bu duruma sebep olan etkenleri şöyle sıralıyor:
“Hamile eşi ile özdeşleşme isteği, kıskançlık, dünyaya yeni gelecek bebeğin korkusu, hamile eşin duygularının değişmesinden endişe edilmesi gibi durumlardan doğan stres baba adaylarının da hamilelik belirtileri göstermesine yol açabiliyor. Couvade Sendromu’nun belirtileri ise, duygusal değişimler, yorgunluk, baş ağrısı, bel ağrısı, bacaklarda kramplar, kilo almak, mide bulantısı, baş dönmesi ve aşermek şeklindedir.

CEYLA GÖLCÜKLÜ YANMAK İSTİYOR

CEYLA GÖLCÜKLÜ YANMAK İSTİYOR
Sosyetik güzel Ceyla Gölcüklü, tek başına tatil yapıyor. Su Beach'te gün boyu güneşlenen ve cep telefonunu elinden düşürmeyen Gölcüklü, sıcaktan bunalınca çareyi denize girmekte buldu. Teninin beyaz kalmasından hoşlanmayan Gölcüklü, saatlerce güneşin altında yattı.

ERKEKLERİN EN ÇOK YAPTIRDIĞI ESTETİKLER

ERKEKLERİN EN ÇOK YAPTIRDIĞI ESTETİKLER
İSTANBUL - Acıbadem Bakırköy Hastanesi Estekik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atilla Arıncı, estetik cerrahinin erkek nüfusu içinde hızla artan popülaritesine örnek olarak dünyada son iki yılda liposuction (yağ emme) uygulanan erkek hasta sayısının yüzde 82 oranında artmasını gösterdi. Prof. Dr. Atilla Arıncı, bu artışın nedenini estetik cerrahinin erkekler arasında bu kadar popüler olmasının nedenini, günümüz toplumunda mesleki başarının genç ve dinamik bir görünümle özdeşleşmesi olarak açıklıyor.

Prof. Arıncı, “40’lı-50’li yaşlarda alttan gelen genç ekip tarafından rekabete zorlanan bir grup erkek için, kariyerlerine destek verebileceğine inandıkları bir yenilenme sürecinden geçmek hiç de fena bir fikir değil gibi görünmektedir” diyor.

ÜSTSÜZ DENİZ TUNCA

ÜSTSÜZ DENİZ TUNCA
Deniz Tunca, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da üstsüz güneşlenirken görüntülendi.

Yeni sezona bronz girebilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan genç oyuncu saatlerce güneşin altında kaldı. Paparazzileri fark etmesine rağmen istifini bozmayan Tunca geçen yıl da Torba sahillerinde üstsüz halde objektiflere yakalanmıştı.

SAMSUNG T919 BEHOLD MODEL CEP TELEFONU ÖZELLİKLERİ

SAMSUNG T919 BEHOLD MODEL CEP TELEFONU ÖZELLİKLERİ

2.8 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran özelliği ile T919 Behold karşınızda.
256 k renk derinliği ile daha net görüntüler.
5 megapiksel kamerası ile videolar çekin büyük ekranda izleme keyfini yaşayın. 8GB hafıza kartı ile bir çok müzik ve video dosyası arşivleyebilirsiniz.
Döküman görüntüleme özelliği ile office belgelerinizi düzenleyin veya bilgisayarınıza aktarın


Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online