10 Nisan 2009 Cuma

BEYAZ SHOW FUNDA ARAR 10-11-Nisan 2009

BEYAZ SHOW FUNDA ARAR 10-11-Nisan 2009

Arka Siradakiler 66 Bolum final sahnesi HD 5 NISAN 2009

Hadise - Düm Tek Tek (Original Version) 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek

Hadise - A Song For My Mother 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek

Hadise - Who Am I ? 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek Full Albüm İndir

Hadise - Comfort Zone 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek Full Albüm İndir

Hadise - Busy Bee 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek Full Albüm İndir

Hadise - Busy Bee 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek Full Albüm İndir

Hadise - Intimate 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek Full Albüm İndir

Hadise - Don't Ask 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek Full Albüm İndir

Hadise - Good Morning, Baby 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek Full Albüm İndir

Hadise - Stir Me Up 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek Full Albüm İNdir

Hadise - All Together 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek

Hadise - Creep 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek

Hadise - Men Chase, Women Choose 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek

Hadise - Prisoner 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek

Hadise - A Good Kiss 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek

Hadise - Crazy For You (Düm Tek Tek) 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN

Hadise - My Body 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN

Hadise - My Man And The Devil On His Shoulder 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek

Hadise - Intro 2009 YEP YENI ALBÜMÜNDEN Düm Tek Tek

YUSUF TOMAKİN - Besk Of Yusuf Affetmem

YUSUF TOMAKİN - Besk Of Yusuf Sana Kıyamam

YUSUF TOMAKİN - Besk Of Yusuf Mini Mini Yapma

YUSUF TOMAKIN-Besk Of Yusuf Çıkmaya Var Mısın

Yusuf Tomakin - [Besk Of Yusuf] -8.Herşeyimsin

Search Upload * Video File * Quick Capture Gs Tv Galatasaray Taranto FIBA Eurocup Final Bayan basket Avrupa Şampiyonu Dişi Aslanlar

Asi 62. Bölüm Fragmani Tamamını İzle 17 Nisan 2009

FB-GS Derbisindeki İlginç Pankartlar Resimler

Funda Arar Ateş Düştüğü Yeri Yakar Beyaz Show Canli Performans 11.04.09

Funda Arar Senden Öğrendim Beyaz Show Canli Performans 11.04.09

Murat Boz Özledim Beyaz Show Canli Performans 11.04.09

Grup Model Perili Sirk (Olmaz) Beyaz Show Canli Performans 11.04.09

Funda Arar Yak Gel Beyaz Show Canli Performans 11.04.09

Funda Arar - Benim İçin Üzülme Beyaz Show Canli Performans 11.04.09

Funda Arar - Arap Saçı Beyaz Show Canli Performans 11.04.09

Murat Boz Herşeyi Yak Beyaz Show Canli Performans 11.04.09

Grup Model - Olmaz Perili Sirk Video Klip 2009

Murat Boz - Uçurum Beyaz Show Canli Performans 11.04.09

BİR ÖNERİ SEKSTEN ÖNCE KARNINIZ TOK OLMAMALI

BİR ÖNERİ SEKSTEN ÖNCE KARNINIZ TOK OLMAMALI
Yazar ideal bir cinsel birleşmenin nasıl olması gerektiğini ise şu şekilde tarif ediyor; "Bilin ki ey Vezir! Bir kadınla beraber olmak istediğinizde birleşmeniz iyi ve sıhhate faydalı olsun derseniz, midenizi fazla yiyecek ve içecek ile doldurmamalısınız. Böyle durumda belinizde tutukluk, idrarınızı tutamama ve göz zaafiyeti tehlikesi yaşarsınız. Tam birleşme anında onunla oynaşınız. Yanaklarını öperek, dudaklarını ve göğüslerini emerek onu heyacanlandırabilirsiniz. Öpüşmeler, ısırmalar, göğüsleri okşamalar, kucaklaşmalar ağız ve dilin hareketleri zevki uzatabilecek, artırabilecek en güzel şeylerdir, inan bana."

Kitapta ayrıca 11 değişik cinsel birleşme tarifi yapılıyor. Bunun dışında Hintliler tarafından uygulanan 24 ayrı birleşmeden de söz ediliyor. Hepsine ayrı ayrı isimler veren yazar vezirine seslenerek şöyle diyor: "Siz de deneyin değişik durumları. Her kadın şahsen en zevk aldığını seçecektir."

MUTLU BİR CİNSELLİKTE SEKS TAVSİYELERİ

MUTLU BİR CİNSELLİKTE SEKS TAVSİYELERİ

bu yazimiz iyi bir seks yasami dusunen ciftler icin gercekten cok yararli olacak. Asagida sizlerle gecmisten gunumuze gelmis ve uygulanmis seks yontemlerini paylasacagiz. Iste merak ettiginiz tum yonleriyle
Şeyh El Nefzavi’nin 1394-1433 yılları arasında yazdığı "Kokulu Bahçe" adlı kitap, müslümanlığın en ünlü seksoloji kitabı olarak biliniyor. Tunus Sultanı Abdül Aziz’in veziri Muhammed bin Uane ez Zonavui’nin isteği üzerine hazırlanan kitap "Binbir Gece Masalları" yazarı Lady Burton’u bile etkisi altına almış ve 1850 yılında bir Fransız subay tarafından Fransızca’ya çevrilmiş.

Değişen bir şey yok
Araplar’ın cinsel hayatı konusunda tek kaynak gösterilen kitap, 19. yüzyılın sonlarına doğru Avrupalı yazarlarca keşfedildi. Birçok dilin ardından 1970 yılında Başak Yayınevi tarafından Seks Romanları Serisi bünyesinde yayımlandı. Faruk Ülkü tarafından Fransızca’dan tercüme edilen kitabın kapağında "Cinsi aşk bahsinde yazılmış büyük Arap seksoloji şaheseri" ifadesi yer alıyor. İçinde ise 14’üncü yüzyılın sonlarına o dönemde cinsel ilişkideki ayrıntılar en açık şekilde anlatılıyor.

"Ey Vezirim" hitabıyla başlayan kitap önce kadını tarif ediyor:
"Yuvarlak belini, güzel göbeğini, şahane sırtını, dolgun kalçalarla birbirine bağladıktan sonra bütün bu harikaların arasına, o oyun ya da savaş alanını yerleştirdi."

Ardından mükemmel bir erkeğin tarifi yapılıyor, "Geniş omuzlu, dolgun kalçalı olmalı ve boşalma anını ayarlamayı olduğu gibi, organını yeniden aşka hazırlama yollarını da bilmelidir. Organın kadını tatmin için en çok on iki parmak ya da üç el toplamı, en az altı parmak ya da bir buçuk el toplamı boyunda olması gerekir."

GÜNEŞ YANIĞI NEDEN VİCUDUMUZU KIZARTIR

GÜNEŞ YANIĞI NEDEN VİCUDUMUZU KIZARTIR
Çünkü derimiz yanmıştır. Derimizi yakan sadece sıcak değildir, bazı kimyasallar ve radyasyon da derimizi yakar. Güneşten ikinci derece yanıklar olma olasılığı yüksektir.
Yanan tenimizin kızarması, vücudumuzun bağışıklık sisteminin bedenimize gelen bir zarar karşısında verdiği iltihaplanma tepkisidir. Sıcağın hissedilmesi de bu tepkinin bir parçasıdır, çünkü cildin yüzeyine yakın kan damarları genişler ve yabancı işgalcilerle savaşmak, ölü hücreleri ortadan kaldırmak, ve zarar gören deri hücrelerini tamir etmek için bütün besinleri seferber etmek üzere harekete geçer. Cildin yanarak zarar görmesi oldukça ciddi bir durumdur, çünkü derimizi yakan UV ışınları aynı zamanda cilt hücrelerinin DNA’sına da zarar verir. Sonuçta bu hücrelerin pek çoğu ürememeye ve işlevlerini yerine getirememeye başlar. Zarar gören DNA’ların melanoma (cilt kanseri) dönüşmeden onarılabilmesi gençken bir nebze olsun mümkünken yaşlandıkça cilt kanserine yakalanma risk artmaktadır.

BİLİN BAKALIM NEDEN SEKS YAPMALIYIZ

BİLİN BAKALIM NEDEN SEKS YAPMALIYIZ
Evet mutlaka her saglikli insan seksi dusunur peki seks yapmanin biz eve vucudumuza ne yararlar sagladigini biliyormusunuz? Bu sorunun cevabini merak ediyorsaniz asagida yer alan cinsel saglik bilgisi makalemizi okuyabilirsiniz.
Seksin kalbiniz ve damarlarınız için en iyi egzersizlerden biri olduğunu biliyor muydunuz? Belfast Queens Üniversitesi'nde 1000 erkek üzerinde yapılan araştırmaya göre seks kalp-damar sağlığını güçlendiriyor. Araştırma, haftada 3 kere ya da daha fazla seks yapan erkeklerin kalp krizi geçirme oranlarının yarı yarıya düştüğünü ortaya koymuş.
Seks, kalori yakmanın da en eğlenceli yolu herhalde... 30 dakikalık bir yatak odası aktivitesi sonunda yaklaşık 200 kalori yakıyorsunuz.
Sabahları işe sürünerek, asık bir suratla gitmeye son! Seks, beynimizin nörotransmiter (sinir iletici) üretimine yardımcı oluyor, bu da bizim ruh halimizin daha iyi olmasını sağlıyor. Seks ayrıca sinirleri yatıştırmanın da en iyi yolu...
Seks, uykusuzluk çekenlerin derdine de deva oluyor. Erotik bir masaj sonrasında çarşaflar üzerinde yapacağınız dans, deliksiz bir uykuyu garantiliyor. Neden mi? Orgazm sonrasında endorfin serbest kalıyor, bu da beyinde morfin etkisi yaratıyor, vücut gevşeyip rahatlıyor; siz de çok faydalı, dinlendirici bir uykuya dalıyorsunuz.
Doyuma ulaştığınız gecenin sabahında çiçekleri koklayın. Patrick Süskind'in "Koku" adlı romanının kahramanı Grenouille kadar olmasa da kokuları daha iyi algıladığınızı göreceksiniz. Çünkü, orgazm sonrası salgılanan prolaktin hormonu beynin koku alma merkezini uyarıyor ve düzenli yapıldığında koku alma duyusunu geliştiriyor.
Soğuk algınlığına karşı portakal-mandalina yemenin yanında yapabileceğiniz diğer bir aktivite de bol bol sevişmek. Yapılan araştırmalara göre haftada bir ya da iki kere seks yapmak bağışıklık sistemini yüzde 30 oranında güçlendiriyor.
Seks pelvis bölgesindeki kasları güçlendirerek, mesane, rahim ve bağırsaklara destek oluyor. Bu da daha iyi bir "idrar kontrolü" anlamına geliyor.
Yine aynı araştırmaya göre, düzenli seks erkeğinizin inme riskini de düşürüyor.
"Yok hiç havamda değilim, başım ağrıyor" yerine "Evet hayatım, bu gece yapalım çünkü başım fena ağrıyor" demelisiniz! Çünkü seks aynı zamanda harika bir ağrı kesici. Nasıl mı? Orgazm öncesinde vücudunuz tam 5 kat daha fazla oksitoksin salgılıyor. Oksitosin de endorfin hormonunu harekete geçirerek migrenden arterit ağrılarına kadar bir çok şikayeti hafifletiyor.
Ağrıdan bahsetmişken, düzenli seksin adet dönemlerindeki ağrıları azalttığını da listemize eklemekte fayda var.

BİLİN BAKALIM MACARLAR CİNSEL SORUNLARINI NASIL ÇÖZÜYOR?

BİLİN BAKALIM MACARLAR CİNSEL SORUNLARINI NASIL ÇÖZÜYOR?

Her çiftin normal yaşamında olduğu gibi cinsel yaşamında da inişler ve çıkışlar vardır. Kimileri bunu kavga yoluyla, kimileri konuşarak, kimileri ise üçüncü bir kişinin yardımıyla çözebilirler. Kimi çiftler ise sorunları çözemeden, sorunlarla yaşamaya alıştırırlar kendilerini. Peki ya Macarların, cinsel sorunlarının üstesinden nasıl geldiğini biliyor musunuz?
Macaristan'da yapılan bir araştırmaya göre, Macarlar cinsel problemlerini, eşlerini aldatarak çözmeye çalışıyor.
Macaristan'a cinsel sorunlar konusunda çalışacak bir klinik kurmak üzere yatırım yapmak isteyen yabancı bir firma, yaptırdığı araştırmanının sonuçlarını görünce, yatırımdan vazgeçti. Araştırmaya göre, her 3 evli Macar erkeğinden 1'inin bir de metresi var. Buna karşılık her 7 Macar kadından 1'i eşini aldatıyor.
Macar erkeklerin yüzde 38'i haftada 2-3 kez cinsel ilişkiye girerken, yüzde 5'i bu sayının daha fazla olduğunu, yüzde 5'i de hiç cinsel ilişkide bulunmadığını beyan etti. Araştırmada, kadınların yüzde 26'sının haftada 3 kez cinsel ilişkiye girdiği, yüzde 18'inin ise cinsel hayatının olmadığı ortaya çıktı.

CİNSELLİKTEN EN ÇOK ZEVK ALANLAR FAHİŞEDİR!

CİNSELLİKTEN EN ÇOK ZEVK ALANLAR FAHİŞEDİR!
Kadının cinselliği yaşamasının ayıp karşılanması gelişmiş ya da az gelişmiş tüm toplumlarda zaman içinde görülmüştür. Kimi toplumlar kadının zevk almasını engellemek için klitorisi alarak kadını sünnet etmeyi gelenek haline getirirken, kimi toplumlarda da kadının seks sırasında ses çıkarması onun bir fahişe gibi taşlanarak ölmesine gerekçe sayılabiliyordu.
Evlilik öncesi ilişkinin ayıp sayıldığı kadınlara, evlendikten sonra anne olma vasfı yüklenerek, kadının hiçbir zaman kadın olma duygusunu yaşamaması sağlanıyor. Böylece erkek, aynı zamanda çocuklarının annesi olan kadının kendine hizmet amaçlı yaşadığı cinsellikle yetinememesini aldatma eylemine bir kılıf olarak gösterebiliyor.
Kadının ne hissettiğinin, cinsel yaşamını nasıl kurguladığının ve zevk alma noktalarının toplumda yalnızca pornografik amaçlara hizmet ettiği zaman konuşuluyor olması, dünya üzerindeki milyarlarca kadının kapalı bir kutu gibi yaşamasına neden oluyor. Oysa ki, kadınlar da en az erkekler kadar karşı cinsten tahrik oluyor, cinselliği seviyor ve bundan zevk alıyor.

NEDEN GÖZ KIRPARIZ

NEDEN GÖZ KIRPARIZ

Gözlerimizi temizlemek ve göz üzerini nemlendirmek için gözlerimizi kırpıyoruz. Göz küremizin dışa bakan bölümü, gün boyunca sürekli olarak etraftaki toz partiküllerine maruz kalıyor. Göz kapaklarımız her kapandığında, gözyaşı bezlerimizden salgılanan tuzlu salgı, gözümüzü bir anlamda dezenfekte ediyor. Normal olarak, 4-6 saniyede bir gözlerimizi kırparak, bu olağan temizliği gerçekleştiriyoruz. Ancak gözlerimizde hassasiyete neden olan herhangi bir koşul söz konusuysa, örneğin dumanlı bir ortamdaysak veya gözümüze bir şey kaçmışsa, gözün kendini bir an önce temizleyebilmesi için, daha sık göz kırpabiliyoruz. Göz kırpmamız sayesinde, gözlerimizin kurumasını da önlemiş oluyoruz.
Göz kırpmanın bir diğer nedeni ise, gözlerin yabancı maddelerden korunması. Göz kapaklarımız ve hatta kirpiklerimiz, refleks olarak kapatıldığında, tozların veya daha büyük parçacıkların gözümüze girmesi önlenmiş oluyor.

GÜZEL BİR SORU KADINLAR SEKSİ SEVMEZ Mİ?

GÜZEL BİR SORU KADINLAR SEKSİ SEVMEZ Mİ?
Nedense erkeklerin biz kadınlara göre sekse çok daha düşkün oldukları hatta bu yüzden erkeğin kadını aldatmasının daha affedilir olduğuna inanılır. Erkek egemen bir toplumda daha doğrusu erkek egemen bir dünyada yaşadığımızı düşünürsek böylesi inançların kökeninin ne ifade ettiğini daha kolay anlayabiliriz.
Cinsellik, cinsel ayrıma tabi tutulduğunda erkeklere atfedilen bir yaşam zevki gibi sunulurken kadınlar söz konusu olduğunda türün devamı için kadının erkeğine hizmeti ya da armağanı olarak algılanmakta. Oysa hepimiz biliyoruz ki, günümüzde hiçbir kadın sevişirken yepyeni bir nesil inşa etmekte olduğunu düşünmüyor.
Cinsellikten zevk almaya çalışırken aldığı zevki erkeğine hissettirmemek zorunda kalan kadının erkeğe göre cinselliğe daha az istekli olduğuna dair toplumsal yargılar / yanılgılar oluşabiliyor.
Kadının seks hayatı hakkında karanlık noktaların varolmasının temelinde, erkek egemen bir dünyada yaşanılmasının çok büyük etkisi var. Erkekler, cinselliği kadınla yaşasalar bile, yatak odası konuşmalarını partnerleriyle yapmak yerine erkek arkadaşlarıyla yapmayı tercih ediyor. Bu durumda da konuşulanlar kadının cinsel dünyası ve hissettikleri değil, kendi deneyimleri oluyor. Cinsellik konuşulmadan sadece deneme yanılma yöntemiyle öğrenilmeye çalışıldığı için, farklı partnerlerle yaşanan cinsel deneyimler cinsellik hakkında çok fazla şey bilmeye eşdeğer sayılıyor.

YAŞLANMAK CİNSEL TUTKUYA MANİ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

YAŞLANMAK CİNSEL TUTKUYA MANİ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI
Yaşlı 'lık ile birlikte tutkunun yerini daha soft duygulara bırakıp, cinselliğin seks in yaşamdaki öneminin giderek azaldığı hatta ortadan kalktığı düşünülüyor. Oysa 40 yaşın üzerindeki İspanyol ve Belçikalılar günde en az bir kez seks yaptıklarını söylüyor.
Yaşın cinsellikteki etkisini ölçmek üzere yapılan bir araştırma, bu düşüncenin doğruluğuna gölge düşürdü. 28 ülkeden toplam 25 binden fazla kişi üzerinde yapılan araştırma, yaşları 40 ila 80 arasında değişen kişilerin cinsel yaşamlarını gün ışığına çıkardı. Araştırmaya katılan bu yaş grubundaki erkekler 'in yüzde 80'i, kadınlar 'ınsa yüzde 60'ı cinselliğin yaşamlarının vazgeçilmez bir parçası olduğu görüşünde.
Bu bakış açısı özellikle Korelilerde çok yaygın. Araştırmaya katılan Korelilerin yüzde 90'ı, cinselliğin kendileri için aşırı önemli olduğunu söylüyor. Buna karşılık sekse en uzak toplumlar Hong Konglular ve Japonlar. Hong Kongluların yüzde 38'i seksin, yaşamlarına hiçbirşey katmadığı görüşünde.
Araştırma neticesinde görülen o ki, insanlar yaşlansa bile sandığımızın aksine cinsel yaşamları son bulmuyor? Peki ya Türkiye'de de sizce ilerleyen yaşa rağmen çiftlerin seks yaşamı devam ediyor mu?

HERGÜN MASTURBASYON YAPMAK SEKS BAĞIMLISI OLMANIN İŞARETİDİR

HERGÜN MASTURBASYON YAPMAK SEKS BAĞIMLISI OLMANIN İŞARETİDİR
Araştırmalara göre erkeklerin yüzde 90'ı ve kadınların da yüzde 75'i masturbasyon yapıyor. Hergün masturbasyon yapmak aşırı sayılabilir ancak bu durum bağımlılıktan çok bir asabiyetin ya da düş kırıklığının işareti olabilir. İnsanlar birbirinden farklı seks dürtülerine sahiptirler. Ve bazı insanlar kendilerini hergün rahatlatma ihtiyacı duyabilirler. Üstelik bunu istedikleri kadar uzun süre devam ettirebilirler.

UNUTMAYIN ERKEKLER SEKS İÇİN HER ZAMAN HAZIRDIR

UNUTMAYIN ERKEKLER SEKS İÇİN HER ZAMAN HAZIRDIR
Erkeklerin sahip oldukları testeron hormonu onların seks yaşantılarının gidişatını belirleyen temel faktördür. Teorilere göre bir erkekle kadının sekse olan düşkünlüklerinin çok farklı olması tamamen sahip oldukları hormanlara bağlıdır. Ayrıca seks fiziksel olduğu kadar beyinde de var olan bir olgudur. Kafa olarak buna hazır olmayan bir erkek sekse hazır değil demektir.

BİLİN BAKALIM ERKEĞİN PENİSİNİN BOYU ÇOK ÖNEMLİMİDİR

İnsanların fiziksel özellikleri birbirinden farklıdır. Bir erkeğin penisinin küçük olması onun yetersiz olduğu anlamına gelmez. Ve hatta o kişinin değişik seks taktikleri olması onu kadınların gözünde ilah yapabilir. Bu arada birçok kadın büyük penisin ilişki sırasında acı verdiği konusunda da hem fikirler.

SEKSLE İLGİLİ UYDURMALAR VE PALAVRALAR

SEKSLE İLGİLİ UYDURMALAR VE PALAVRALAR

Seks, özellikle kapalı toplumlarda birçok kişi tarafından konuşulması ayıp sayılmış ve bu durum aşılamayan tabuların ortaya çıkmasına neden olmuştur. Birçoğumuz yarım yamalak bilgilerle cinselliği yaşarken, kimimiz de doğru bildiklerimizin aslında birer uydurma olduğunu yıllar sonra öğrendik. İşte size seksle ilgili doğru sandığımız yanlışlar;
Önceden tanıdığım insanla birlikte olursam prezervatif kullanmama gerek kalmaz
Her ne kadar artık televizyonlardan, gazete ve dergilerden sorunsuz ve güvenli seksle ilgili bilgiler edinmek mümkün olsa da prezervatif kullanımı hala ortak bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Birçoğumuz tanığımız ve bildiğimiz insanların güvenli seks için ideal kişi olduklarını düşünüyoruz. Ancak bu yaklışım birçok sorunu da bereberinde getiriyor. Öyle ki bir insanın temiz görünmesi ve güzel kokması onun çeşitli viruslerin taşıyıcı olmadığı anlamına gelmez. Sadece bir insanın dış görünüşüne bakarak daha önceki seks deneyimleri hakkında fikir edinemezsiniz. Bu nedenle güvenli seks için perezervatif kullanmaktan vazgeçmeyin.
Eğer partnerim ilişki sırasında geri çekilirse hamile kalmam
Bu düşünce ve inanış günümüzde ne yazık ki istenmeyen hamileliklerin birinci nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Birçok güvenilir yöntem varkan bu riskli yöntemi seçmek yine seksle ilgili öğrenmemiz gereken çok şeyin olduğunun kanıtı gibi aslında. Unuttuğumuz bir nokta da spermlerin aslında çok inatçı oldukları. Geri çekme yöntemi, temas sonunda hemen gerçekleşmezse, bir kısım sperm içeri dökülebilir ve bu sebeple gebelik oluşabilir. Böyle bir riskle karşı karşıya kalmamak için daha güvenilir yöntemleri seçmeliyiz.
Eğer orgazm olmuyorsam iyi seks de yapmış sayılmam
İşte size birçok insan tarafından doğru kabul edilen bir seks uydurması daha. Ancak unutulan bir nokta var ki o da iyi bir seks birçok şekilde olabilir. Bir öpücük, dokunuş ve okşama da heycanlı ve güzel bir seksin yaratıcıları olabilir. Özensiz, acele ve sırf tatmin olmak için yapılan seksle orgazm olmak iyi bir seks anlamına gelmez. İyi bir seks illaki yatağın bir kenarında yaratılan bir ıslaklık hiç değildir. Bu konudaki en üzücü gerçek ise seksin orgazm olmak için yapılması gereken baskı olarak algılanması. Seksten zevk almak için dünyayı sarsan bir orgazm yaşamanıza gerek yok.

BİTKİLERDE HAFIZA VARMI

BİTKİLERDE HAFIZA VARMI
Bitkilerde, hafıza, duyma, hissetme gibi, belirli gelişmiş yapı ve organları gerektiren işlevler bulunmaz. Bu işlevlere sahip olan canlıların hepsinde sinir sisteminin var olduğunu görüyoruz. Bitkilerde sinir sistemi olmadığına göre bu tipte hiçbir işleve sahip olmaları söz konusu değil. Fakat her canlı gibi bitkiler de hareket edebilme yeteneğine sahip (tropizma ve nasti hareketleri). Fakat bitkilerin hareketleri bizim hissedemeyeceğimiz kadar yavaş olduğundan gün içinde fark etmiyoruz. Bitkilerin ayrıca, yine her canlı organizma gibi, çevrelerindeki etkilere tepki verebilme özellikleri de var.

CİNSEL İLİŞKİDE ETKİLEŞİMİN ÖNEMİ OLDUKÇA BÜYÜK

Mastürbasyon konusunda da kadın ve erkek arasında büyük farklar olduğu, erkeklerin daha çok mastürbasyon yaptıkları ve buna daha erken yaşta başladıkları saptanmıştır. Birçok deneysel araştırmada da erkeklerde cinsel ilginin daha çok olduğunu destekler kanıtlar bulunmuştur. Ancak bazı kadınlarda cinsel istek ve ilgi düzeyi çok yüksekken, bazı erkeklerde cinselliği sadece duygusal ilişki yaşadığı kişiyle yaşayabilirler. Kadın ve erkek cinselliğinin biçimlenmesinde kültür, deneyim ve biyolojik faktörler önemli yer tutar. Ayrıca kadın ve erkek cinselliğindeki cinsiyet farklılıkları kadar partnerler arasındaki cinsel etkileşimde büyük rol oynamaktadır.

ADET KANAMASI

ADET KANAMASI

Kanamanın fazla ve krampların olduğu ilk günlerde pıhtıların gelmesi normaldir. Vücudunuzda pıhtılaşmayı önleyen faktörler üretilir. Kanamanın çok yoğun olduğu günlerde üretilen bu faktörler yetersiz kalabilir ve pıhtılaşma olur. Fakat her zamankinden büyük pıhtılar geliyorsa hekime başvurulması gerekir.

ERKEKLER CİNSEL UYARANLARLA DAHA ÇIK İLGİLENİYORLAR

Yaşam sürecine bakıldığında erkeklerin cinsel yaşamı daha uzun sürmektedir. Erkekler cinselliği daha fazla düşünürler, daha çok fantezileri vardır ve daha sık cinsel istek duyarlar. Ayrıca erkekler kadınlara göre görsel ve cinsel uyaranlarla daha fazla ilgilenirler, seks içerikli ürünlere ve seks işçilerine çok daha fazla para harcarlar. Kadınlarla erkek arasında cinsel ilişki sıklığında da farklılıklar vardır. Evli çiftlere bakıldığında cinsel ilişki sıklığı ile ilgili uyuşmazlık yaşanmakta, erkekler kadınlara göre daha fazla cinsel ilişki talep etmektedirler. Heteroseksüel çiftlerde ilişki sıklığı partnerlerin cinsel istekleri arasındaki uzlaşmayı yansıtmaktadır. Erkekler genellikle daha çok cinsel ilişki talep eden taraftır ve kadınlar istemedikleri halde cinsel ilişkide bulunabilirler. Eğer kadının aşkını ve sevgisini partnerine göstermenin yolu cinsellik ise bir erkeğe göre istemedikleri ilişkiye, ilişkilerinin iyiliği açısından daha kolay razı olmaktadırlar.

CİNSEL İSTEKLERDE KADIN VE ERKEK ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR

CİNSEL İSTEKLERDE KADIN VE ERKEK ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR

Cinsellikle ilgili deneysel çalışmalar incelendiğinde kadın ve erkek arasında dört önemli fark tanımlanmıştır. Kadınlar ve erkekler arasında cinsel istek, ilişkiler, cinsel saldırganlık ve cinsel esneklik konularında cinsiyete özgü farklar bulunmaktadır. Bu, davranış kadar duygu ve düşünceleri de etkilemektedir.

Birçok farklı çalışma erkeklerin cinselliğe, kadınlardan çok daha fazla ilgi duyduğunu ortaya koymuştur. Kadınların erkeklere göre cinselliğe daha az ilgi duyduklarının düşünülmesinin en büyük sebebi belki de araştırmacıların cinselliğe erkek gözüyle bakmalarıdır. Erkeklerin cinsellikle ilgili standartları penis penetrasyonu ve orgazm olmasına rağmen kadınların cinsel yaşamında öpüşme, sarılarak uyuma ve dokunma daha çok önem taşımaktadır. Ayrıca kadınların cinsel isteği üzerinde hormonların rolü de göz ardı edilmemelidir.

Dj Halit Sara vs.Serdar Ortaç - DERTLİ DÜNYA Yep Yeni Versiyon 2009

Erci-E - Bin Arabama VideoKlip

Seda Sayan-Hediye YENI ORJINAL VIDEO KLIP


Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online