18 Mayıs 2009 Pazartesi

Urfa Sıla Geceleri Havar Bu sene

Urfa sıra geceleri Eşarbını yan bağlama

Urfa Sıra geceleri Etek Sarı

Urfa Sıra Geceleri Oyun Havasız klip

Urfa Sıla Geceleri Yaram sızlar Oy klip

Sıla Gecesi Urfa

Bir sarkisin sen Koro görüntüleri

Bir sarkisin sen Meltem Sat 17 Mayıs 2009

Korolar Çarpışıyor Adana Korosu Ferdi Tayfur Dünkü Bölüm

Korolar çarpışıyor Yarışması Malatya Kutsi ve Korosu 18-Mayis 2009

Korolar çarpışıyor Rojin ve korosu 18 Mayıs 2009

Korolar Çarpışıyor İzmir Dünkü Bölüm

Korolar Çarpışıyor 1. Bölüm 18 Mayıs 2009 Dünkü Bölüm

korolar çarpışıyor vira vira trabzon 18 Mayıs 2009

Korolar çarpışıyor 18 Mayis 2009 Bursa Nalan ve Korosu

Korolar çarpışıyor 18 mayıs 2009 Ferda ve korosu dünkü bölüm

CANNES FİLM FESTİVALİGÖRÜNTÜLERİ

HATİCE ASLAN VE SAADET IŞIL ATASOY'UN BAŞROLDE YER ALDIĞI FİLM CANNES FİLM FESTİVALİ'NDE..
http://www.haberler.com/haber-resimleri/575/turk-oyuncular-cannes-da_o.jpg

Hatice Aslan ve Saadet Işıl Atasoy'un başrolde yer aldığı, Bulgar yönetmen Kamen Kalev'in çektiği "Eastern Plays" filmi Cannes Film Festivali'nde gösterildi. Oyuncular kırmızı halıda poz verdi


Daha önce cNuri Bilge Ceylan ın "Üç Maymun" filmi için Cannes Film Festivali'ne katılan Hatice Aslan bu kez de Bulgar yapımı "Eastern Plays" için kırmızı halıda yürüdü. Cannes Film Festivali'nde, "Yönetmenlerin 15 Günü" kategorisinde yarışan filminin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Aslan,Nuri Bilge Ceylan ile 'En İyi Yönetmen' ödülünü alarak elimiz dolu dönmüştük, inşallah yine öyle olur" dedi. Filmde Hatice Aslan'ın yanı sıra Saadet Işıl Atasoy, Kerem Atabeyoğlu da başrolde yer alıyor. Christo Christov, Ovanes Torosian, Nikolina Yancheva yine filmde rol alan oyuncular arasında. Bulgar yönetmen Kamen Kalev ile kırmızı halıda poz veren Türk oyunculara yabancı basın da büyük ilgi gösterdi. Film, bir Türk ailesinin Bulgaristan üzerinden Almanya'ya göçü sırasında yaşanan dramı gözler önüne seriyor.

Murat Dalkılıç Yaşlı Teyzenin teklif olayı

İzmir'de uzun yıllar şarkıcılık yaptığını ve bir keresinde sahne aldığı gece kulübünde başına ilginç bir olay geldiğini söyledi. Sahnedeyken kendisine selpak mendile yazılmış olan telefon numarası olduğunu söyledi ve ekledi: 'Ben ilk şarkı isteği sanmıştım. Sonra bir de baktım ki bir cep telefonu numarası yazılmış. Şaşırdım. Galiba notu yazan da yaşlı bir bayandı.' dedi..
Yıllardır geceleri sahne alan Murat Dalkılıç, geceleri gezmeyi pek sevmediğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Ece Erken'in Joke Perestroyka'da verdiği partiye Pelin Sönmez ile katılan Murat Dalkılıç, 'Geceleri gezmeyi pek sevmem. İlişkim üç aydan beri var. Arada sırada çıkıyoruz geceleri ama büyük bir partiye ilk defa gittik, onda da basın mensubu arkadaşlarımız bizi çekti.' dedi..

Transseksüel güzellik Yarışması


Tayland'ınn Pattaya kentinde düzenlenen transseksüel güzellik yarışması Miss Tiffany's Universe 2009 ilginç görüntülere sahne oldu. Hürriyet'teki habere göre 29 rakibini geride bırakarak Tayland'ın en güzel transseksüeli seçilen 20 yaşındaki Sorrawee Nattee, zaferinin ardından gözyaşlarına boğuldu. Ödül olarak küçük bir araba ve 2 bin 860 dolar nakit para kazanan Nattee "Bu başarı için çok uğraştım. Tacın sonunda benim olduğuna inanamıyorum" diye konuştu.

Domuz Gribinin yapısı Nedir


Çinli bilim adamları, 40 ülkede toplam 74 kişinin ölümüne, 8 bin 787 kişinin hastalanmasına neden olan A tipi H1N1 virüsünün gen haritasını çıkardı.Çin Ulusal Grip Merkezi'nde görevli bilim adamlarının ülkedeki ilk domuz gribi hastasından alınan numunelerden yola çıkarak virüsün gen sıralamasını belirlediği bildirildi.

Çin Uluslararası Radyosu'nun haberine göre, Çin Salgın Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezi, Çinli hastadan elde edilen virüsün ABD'de elde edilen virüsle aynı türden olduğunun saptandığını açıkladı.

Söz konusu virüsün gen yapısıyla ilgili verilerin, dünyadaki bütün bilim adamlarınca A tipi H1N1 virüsü hakkındaki analiz ve denetimlerde kullanılmak üzere Küresel Kamu Gen Verileri

Bankası (GENEBANK) başta olmak üzere çeşitli veri bankalarına aktarıldığı da belirtildi.

Çin, daha önce de Dünya Sağlık Örgütü'nün kendilerine virüsün özelliklerinin gönderilmesi halinde, 3 ay içinde domuz gribi aşısı üretebileceğini bildirmişti.

Çin'in ana kıtasında şu ana kadar 4 kişide domuz gribi görülmüş, bunlardan ilk hasta taburcu edilmişti.

Düşen Uzay Cismi

http://www.haberkapisi.com/images/news/39759.jpg
Kazakistan'ın batısındaki bir tarlaya iki bilinmeyen metal cismin düştüğü bildirildi. Kazakistan Olağanüstü Haller Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, cisimlerin uzaya fırlatılan uydulardan veya uzay araçlarından kopan parçalar olabileceği belirtildi. Ayrıca bu cisimlerin uzay araçlarının dünyanın atmosferine girerken tamamen yanmamış ve yere kadar ulaşmış parçaları olma ihtimali üzerinde de duruluyor.Olay Kazakistan'ın batısındaki Zelenovkiy ilinin Razdolnoe köyünde yaşandı. Tarlada çalışan bir çiftçi Denis Kononov iş bitimi eve dönerken göktaşı şeklinde bir ışık gördüğünü ifade etti.Kononov, bu cismin arkasında çok parlak bir ışık bırakarak yere düştüğün söyledi. Kononov cisimlerin düştüğü yere yaklaştığında yerde sıcaktan kıp kırmızı olan metal parçası bulmuş. İlk önce yaklaşmaya korkan Kononov, daha sonra merakını yenemez ve cisim soğuduktan sonra traktörüne koyarak köye getirir.
Kononov, "Baktım yerde küre şeklinde bir cisim var. Çok merak ettim. İlk önce korktum. Daha sonra bir bez parçası alarak onu tuttum ve traktöre attım. Daha sonra köyde arkadaşlarına gösterdi. Hepsi hayret içinde idi. Daha sonra eşime gösterdi. Hepsi radyoaktif olabileceğin söyledi." diye konuştu

Kazakistan Olağan Üstü Haller Bakanlığı olayı öğrenince cismin düştüğü bölgede incelemelere başladılar. Bölgede araştırma yapan yetkililer bir cisim daha buldu. Cisimlerin ne olduğu ise henüz netlik kazanmadı. Cisimlerin uzay çöpü olabileceğini ifade eden uzmanlar, onun uzay araçlarını motorların için yakıt depoları olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Kanal 7 Kurtlar vadisini aldı

"Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan ve Türk televizyon tarihinin en çok izlenen, reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar vadisi, serinin ilk bölümünden itibaren Kanal 7'de yayınlanmaya başlıyorKurtlar vadisi Pusu ise kendi kanalında ve kendi saatinde yayınlanmaya devam ediyor.

Dizinin ilk serisinin Osman Sınav ve Raci Şaşmaz yapımcılığında gerçekleşmişti. Mustafa Şevki Doğan, Raci Şaşmaz ve Murat Coşkunsu yönetmişti.

Kanal 7'de tekrar edilecek bölümlerde Necati Şaşmaz Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Zafer Ergin, Kenan Çoban, Gürkan Uygan, İpek Tenolçay, Seray Sever, Raci Şaşmaz, Haldun Boysan, Adnan BiricikAtilla olgaç Tarık Ünlüoğlu, Baykal Saran, İstemil Betil ve daha birçok ünlü isim yer alıyor.

19 Mayıs Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan gerilim ve aksiyon dizisiKurtlar vadisiher Salı, Çarşamba ve Cuma akşamları 21.00'de Kanal 7 izleyenleriyle buluşacak.Kurtlar vadisiPusu ise kendi kanalında ve kendi saatinde yayınlanmaya devam ediyor.

Rihanna Varmısın Yokmusun Yarışmasında

Yapımcı Acun Ilıcalı, Ortaköy’ün sıkışık trafiğinde motosikletiyle görüntülendi. Eşiyle beraber Anjelique Bar’a gelen Ilıcalı,motosiklet kullanarak trafik sorununu çözdüğünü söyledi. Reyting rekorları kıran ‘Var mısın Yok musun’ programına şimdiye dek Adriana Lima, Christina Aguilera ve 50 Cent gibi dünya yıldızlarını çıkaran Acun Ilıcalı, bu ay dünyaca ünlü bir rapçiyi konuk edeceğini açıkladı.
http://www.haberturk.com/2009/05/18/kuturesim/rihannakuutut.jpg

Başarılı yapımcı, “Rihanna’yı getirmeyi çok istedik ama şu an turnede ve çok yüksek meblağlar istiyor” dedi. Ilıcalı, Türkiye’ye getireceği dünyaca ünlü rap starını tüm ısrarlara rağmen sır gibi sakladı.

Eşini Öldüren adam

Eşinin üzerine oturarak ölümüne neden olmakla suçlanan 128 kilogram ağırlığındaki otobüs şoförü, ihtiyatsızlık sonucunda ölüme sebebiyet verdiği gerekçesiyle Hildesheim Eyalet Mahkemesi tarafından 2 bin 580 Avro tecilli para cezasına çarptırıldı.

Mahkeme, 52 yaşındaki otobüs şoförünün eşini bilinçli bir şekilde öldürdüğüne dair delil bulunmadığını, bu nedenle sadece bir tartışma sırasında kazayla eşinin üzerine düşerek ölümüne sebebiyet vermekten suçlu bulunduğunu bildirdi.

Söz konusu kişi, yaklaşık 1 yıl önce görülen ilk davada eşinin üzerine bilinçli olarak oturarak ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle 5 yıl hapis cezasına çarptırılmış ve bu karardan sonra temyize gitmişti.

Aşırı kilolu otobüs şoförü, 2006 yılının nisan ayında yaşanan olayda bir tartışma sırasında kazayla eşinin üzerine düştüğünü söylemişti.

Olayda söz konusu kişinin, 18 kaburga kemiği kırılan eşi hastanede tedavi gördükten sonra evine dönmüş ve yaklaşık 1 ay sonra hayatını kaybetmişti.

Dört Erkeğe bir kadın

Son dönemde dünya çapında kadınların parlamentolardaki temsil oranı yükseliyor, ancak meclislerde cinsiyet eşitliği henüz sağlanabilmiş değil. 10 yıl önce, tüm dünya parlamentolarındaki yüzde 13.3 olan kadın temsili, Mayıs 2009 itibariyle yüzde 18,5’e yükseldi. Yaşanan iyileşmelere karşın, dünyadaki her dört erkek parlamentere karşılık bir kadın parlamenter görev yapıyor.

Son olarak, Kuveyt’de yapılan milletvekili seçimlerinde dört kadın politikacı, ilk kez parlamentoya girmeyi başardı. Böylelikle dünyada kadının olmadığı meclis sayısı 8’e indi.

Dünyada, meclisinde kadının bulunmadığı ülkelerin üçü Arabistan Yarımadası’nda yer alıyor. Kalan beş ülke de küçük ada ülkeleri.

Avrupa Birliğinda yangın

Avrupa Birliği'nin (AB) en önemli kurumlarından Brüksel'in Schuman meydanındaki Avrupa Komisyonu'nda bugün yangın telaşı yaşandı.
http://www.haberform.com/images/news/176.jpg
Bina görevlileri çıkan yangının yerini ve kaynağını tespit etmeye çalışırken, tüm çalışanlar binayı boşaltmak zorunda kaldı. Binlerce kişinin çalıştığı Komisyon'da, çalışanların tahliyesi sonrası binanın etrafı insan kalabalığı ve itfaiye araçları ile doldu. Giriş çıkışların ve civar yolların da trafiğe kapatılması ve itfaiyecilerin kısa sürede müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü.

Komisyon Başkanı Jose Manuel Barroso'nun sözcüsü Johannes Laitenberger tarafından yapılan açıklamada, yangının çıkış sebebi veya yangın sırasında içeride tam olarak kaç kişinin bulunduğuna dair herhangi bir bilginin yer almadığı ve şimdilik kimsenin zarar görmediği kaydedildi. Komisyon çalışanlarının Salı öğle saatlerine kadar ofislerini kullanamayacakları açıklandı.

Domuz gribi yüzünden okullar kapanıyor

http://img.internethaber.com/news/89982.jpg
New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg, düzenlediği basın toplantısında, Queens semtindeki bir ortaokulda müdür yardımcılığı yapan 55 yaşındaki Mitchell Wiener'in dün gece hastanede H1N1 virüsü ndeniyle vefat etmesinden büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Wiener'in ölümünün ardından Güney Amerika asıllı New York'luların yoğun olarak yaşadıkları Queens semti başta olmak üzere kentte 11 okulun kapatıldığını ve bu hafta içinde daha fazla okulun kapatılabileceğini bildiren Bloomberg, Wiener'ın ölümünün H1N1 virüsünden kaynaklanan kentteki ilk ölüm olduğunu ve vaka sayısında artış olabileceğini söyledi.

Bloomberg, bu olumsuz gelişmeye rağmen kentte şimdiye dek görülen vakaların hep orta şiddette geliştiğini ve tedaviye yanıt verdiğini belirterek, paniğe kapılmak yerine tedbirli olmak gerektiğine işaret etti.

Velilere de seslenen Bloomberg, ''Ateş, öksürük ve boğaz ağrısı gördüğünüz çocuklarınızı bu belirtiler geçinceye dek evde tutun, sakın okula göndermeyin'' dedi ve belirtilerin geçmemesi halinde hemen doktora gidilmesini tavsiye etti.

Bloomberg, bir soru üzerine, kentteki tüm okullar bir aylığına bile kapatılsa insanlar arasındaki temasın devam edeceğini, dolayısıyla virüsle mücadelede okulları tamamen kapatmanın etkili bir çözüm olmadığını söyledi.

Belediye Başkanı Bloomberg'in basın toplantısında açıklamalarını İspanyolca olarak tekrarlaması dikkati çekti.

New York'un sağlık alanındaki yetkilisi Dr. Thomas Friedes de yaptığı açıklamada, H1N1 virüsün özellikle yaşlılarda, şeker hastalığı, kalp rahatsızlığı ya da diğer kronik rahatsızlıkları bulunan kişilerde etkisinin daha ciddi olduğunu, bu insanların özellikle dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Friedes, yakında hava sıcaklığının artmasının virüsün azalmasına neden olacağını, ancak sonbaharda virüsün ne gibi bir gelişme göstereceğinin şu an için bilinmediğini belirtti.

Yüksek Sadakat Haydi Gel İçelim Video

ibrahim Tatlıses Kim Çeker Seni 2009 Yeni Albüm

İbrahim Tatlıses Davacı Yeni Albümü Video Klibi

İbrahim Tatlıses Kolbastı 2009 Yeni Albüm Video Klibi

İbrahim Tatlıses Batan Gün Kana Benziyor Videosu

ibrahim Tatlıses Kara Bulutları Kaldır Aradan Yeni Video Klibi 2009

ibrahim Tatlıses Ağamda Şimdi Gelir Orjinal Video Klibi

ibrahim Tatlıses Yalanmış Şarkısı Videosu

ibrahim Tatlıses Antebin Kalesine Video Klibi

ibrahim Tatlıses Nideyim Şarkısı Video Klibi

Adab-ı Muaşeret Film Fragmanı İzle


Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online