24 Mayıs 2009 Pazar

24 MAyıs Sivasspor Gençlerbirliği gol görüntüleri

24 mayıs Sivasspor Gençlerbirliği maçı geniş özeti

Eskişehir Trabzonspor maçı geniş özet 24 Mayıs

Beşiktaş Galatasaray maçı golleri Servet Cetin,Mathias Delgado,Filip Holosko,Milan Baros

24 Mayıs Beşiktaş Galatasaray maçı geniş özet görüntüleri

Beşiktaş Galatasaray gol görüntüleri

BESiKTAS - GALATASARAY 24 MAYIS GOLLER

Ronaldo ve Messi video

Gökhan Tepe vur 2009 video klibi

Disco kralı Boğaziçi Üniversitesi

Fındık Kurdu Berna Karagözoğlu bir fincan Kahve Olsam

Ebru Polat Disco kralı

Paris hiltonun Antalya otel görüntüleri

Sezen Aksu Urfa Halil İbrahim Buluşma görüntüleri

sezen_aksu_urfa_dekolte.jpg Sezen Aksu'nun Şanlıurfa konserinde olaylar çıktı. Basın mensuplarının görüntü alması engellendi. Bu durum Sezen Aksu sağlık sorunları mı yaşıyor, sorusunu akla getirdi.
Şanlıurfa Valiliği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. Halil İbrahim Uluslararası Buluşmaları çerçevesinde konser vermek üzere kente gelen ünlü şarkıcı Sezen Aksu için saatler öncesinden yollar kapatıldı. İpragaz firmasının sponsorluğunda 11 Nisan Stadyumu'nda saat 21.00'de başlaması gerekirken 1 saat gecikmeli başlayan konser olaylı geçti.
Konserde gazetecilerin görüntü almasına izin verilmezken, Şanlıurfa Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Sofuoğlu ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız, gazeteciler ile onları engellemeye çalışan görevliler arasındaki gerginliği yatıştırmaya çalıştı.

Bu sırada yer vermek istemeyen ön sıralardaki bazı vatandaşlar, basın mensuplarına saldırdı. Yumrukların havada uçuştuğu konserde gergin anlar yaşanırken, kavgayı vatandaşlar güçlükle ayırdı. Çıkan olaylarda bazı gazetecilerin kamera ve fotoğraf makineleri hasar görürken, bazı gazeteciler ise darp edildi.
Olayların ardından gazetecilerin sahneye yaklaşık 100 metre uzaklıktan çekim yapmasına izin verilirken, bazı dinleyiciler geç sahne almasından dolayı ünlü sanatçıyı protesto etti.
Sezen Aksu, 20 yıl aranın ardından konser verdiği Şanlıurfa'da birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Konseri izleyen vatandaşlar, ünlü sanatçıyı cep telefonlarıyla görüntüledi.
Bu anada, protokolde yer alan Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf ve İsrail Büyükelçisi Gabyy Levy, Türk bayrağı önünde biraraya geldi.

Şanlıurfa'da, ‘Uluslarası Halil İbrahim Buluşmaları’ etkinlikleri kapsamında konser veren sanatçı Sezen Aksu, Türkçe şarkıların yanı sıra Kürtçe bir parça okuyunca, izleyicilerden bazıları ‘Biji Sezen’ (Yaşasın Sezen) şeklinde slogan attı. Üç semavi dinin buluşması olarak düzenlenen etkinlikte sahnede dansöz oynatılması üzerine, bazı izleyiciler tepki göstererek konser alanını terk etti.

Şanlıurfa Valiliği’nin evsahipliğinde bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Sezen Aksu, 11 Nisan Stadyumu’nda konser verdi. Yoğun ilgi gören konserde zaman zaman izdiham ve tartışma yaşanırken, seyircilerden bazıları konserin geç başlamasını yuhalayarak protesto etti. Gecikmeli olarak derin dekolteli elbiseyle sahneye çıkan Sezen Aksu, söylediği birbirinden güzel şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Konserine ‘Gülümse’ adlı parçasıyla başlayan Aksu, Türkçe, Kürtçe ve Hintçe şarkılar seslendirdi. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı konserde Sezen Aksu, ‘dansöz’ şarkısını söylerken, bir dansöz sahneye çıkıp oynamaya başladı. Üç semavi dinin buluşması olarak düzenlenen etkinlikte, dansöz oynatılmasına tepki gösteren bazı seyirciler, konser alanını terk etti.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Aksu, göbek şovuyla da hayranlarını büyüledi. Yaptığı esprilerle ortalığı kırıp geçiren sanatçı, hayranlarının isteği üzerine ‘La daye’ adlı parçayı Kürtçe seslendirdi. Aksu hayranları, bu şarkı üzerine ‘Biji Sezen’ şeklinde slogan attı. Uzun bir aradan sonra geldiği Şanlıurfa’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Aksu, “Yüce Rabbim başta ülkemize ve tüm dünyaya Halil İbrahim bereketi versin” diye konuştu.

Sezen Aksu Urfa Konseri Kürtçe Şarkı

III. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmalarının ikinci günü Sezen Aksu konseri ile son buldu. İpragaz'ın sponsorluğunda; Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında, pop müziğinin önde gelen isimlerinden Sezen Aksu 20 yıl aradan sonra Şanlıurfa'da 11 Nisan Şehir Stadyumunda konser verdi. Saat 21.30'da başlayan Sezen Aksu'nun konserini Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf, İsrail Büyükelçisi Gaby Levy, Vali Yardımcıları ve mülki idare amirleri ile vatandaşlar dinledi
http://www.urfahabermerkezi.net/resimler/haber/4874585874845.jpg
Vatandaşların ünlü sanatçıya büyük ilgi gösterdiği konserde Sezen Aksu, birbirinden güzel şarnkılarını seslendirdi. Sezen Aksu'nun şarkılarına eşlik eden vatandaşlar, şanatçıyı 20 yıl aradan sonra Şanlıurfa'da görüp dinlemenin keyfini yaşadı.



III. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında vatandaşlar Macar şarkıcı Hannah Berger ile Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Sami Savni Özer'den sonra Türk Pop müziğinin en önemli isimlerinden Sezen Aksu'yu da ücretsiz olarak dinlerken; Filistin Büyükelçisi Nebil Maruf ile İsrail Büyükelçisi Gaby Levy de birlikte dinledi.

Muhammed Salman ve Şarkısı Benim Babam

Tanju Duman - Barışa Merhaba Yeni Video Klibi 2009

Melih Görgün - Sen Benim Canımdın Video Klibi

Hakan Girit - Kurtar Beni 2009 Yeni Klibi

Cankan - Söyle Sen misin? Yeni Video Klibi

Caner Toygar - Gel Desem 2009 Yeni Video

Ebru Polat - Seni Yerler Disco Kralı Dünkü Bölümü Tamamını İzle

Cankan - Ben Ölürüm Disko Kralı Dünkü Bölümü 23 Mayıs 2009

Bir Şarkısın Sen Yarışması 16 Mayıs SMS Oylama Birincisi

23 Mayıs Bir Şarkısın Sen Yarışması Jüri Birincisi

Baran Etik Dertlerimi Zincir Yaptım Bir Şarkısın Sen Yarışması

İrem Yücesan Birisine Birisine Bir Şarkısın Sen

Şebnem Keskin My Way Bir Şarkısın Sen Dünkü Tekrar

Latife Feyza Erbil İkinci Bahar Bir Şarkısın Sen Dünkü Bölümü

Bir Şarkısın Sen Yarışması Dünkü Bölümü Miraç Çağla Tutam Yar Elinden

Bir Şarkısın Sen 23 Mayıs Görkem Aydanarığ Elveda Meyhaneci

Bir Şarkısın Sen Yarışması Muhammed Şahin Korkmaz Urfa'ya Paşa Geldi

Mehmet Daş Merak Etme Sen Bir Şarkısın Sen 23 Mayıs Cumartesi Günkü Tekrarı

Ceylan Akkulu Yeşil Başlı Gövel Ördek Bir Şarkısın Sen Yarışması Tamamını İzle

Mizgin ve Ömer Taşdemir Dostum Dostum Bir Şarkısın Sen Dünkü Tekrarı İzle

Bir Şarkısın Sen Dünkü Tekrarı Berna Karagözoğlu Bir Fincan Kahve Olsam

Mizgin ve Ömer Taşdemir Çeşm-i Siyahım Bir Şarkısın Sen 23 Mayıs 2009

09 Berkan Taşkın Gülpembe Şarkısın Sen Dünkü Bölümü

08 Aycan Çelik Kimbilir bir Şarkısın Sen

Pascal Nouma Alpet Reklamı İzle 2009


Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online