21 Haziran 2009 Pazar

Bengü'nün iki melek Album Kapagının olay resimleri

Bengü, şarkıları kadar albümü için fotoğrafçı Mehmet Turgut'a çektirdiği imaj fotoğraflarıyla da çok konuşulacak.
http://www.ensonhaber.com/images/news/178797.jpg
Bengü'nün yeni albümü 'İki Melek' , 29 Haziran 2009'da müzik marketlerdeki yerini alacak…

Bengü'ye Serdar Ortaç albümüne de adını veren 'İki Melek' ile Yalın da 'Özetle Ben Aşığım' ile tam destek veriyorlar. Serdar Ortaç ve Yalın'dan aldığı şarkılarda onlarla düetler de yapan Bengü, Şehrazat ve Şinan Akçıl'ın da en güzel bestelerinden alarak albümüne koydu.
http://www.ensonhaber.com/images/news/178798.jpg

Kesik Baş Cinaleti ile ilgili Vali Muammer Gülerin Münevver Karabulut cinayeti açıklaması

İstanbul Valisi Muammer Güler, Münevver Karabulut'un öldürülmesi olayını aydınlatmanın kendileri için bir borç olduğunu belirterek, "Onu da yerine getirmek için arkadaşlarım büyük bir gayretle çalışıyorlar" dedi.

http://www.haberciniz.biz/images/news/21276.jpg

Babalar Günü dolayısıyla Darülaceze'de düzenlenen programın ardından basın mensuplarının Münevver Karabulut'un öldürülmesine yönelik sorularını yanıtlayan Güler, Münevver Karabulut cinayetinin kendileriyle ilgili, değerlendirme ve cinayetin asli faillerinin tespiti yönünden bir sıkıntı olmadığını, olayın sadece asli failin yakalanmamasıyla ilgili olduğunu, şu anda asli fail yakalansa olayın diğer boyutlarının da ortaya çıkacağını belirtti.

Güler, "Başka faillerin olup olmadığı" yönünden adli incelemelerin sürdüğünü hatırlatarak şöyle konuştu:

"Adliyeyle ilgili benim söyleyeceğim hiçbir şey yok. Hiçbir zaman adli süreçle ilgili bir yorumda bulunmadım, bulunmam da zaten. Failin yakalanması konusunda ailesine olan çağrımızı, o konudaki manevi mükellefiyetlerini tekrar hatırlattım kendilerine. Bulacağız. Babalar Günü'nde kendisinin acısını paylaşıyorum. Evladına tekrar Allah'tan rahmet diliyorum.

Bugün Babalar Günü. Böyle bir günü yaşamaları onlar için son derece acı vericidir. Baba olan bunun ne olduğunu anlar. Toplum olarak bu acıyı paylaşıyoruz. Bu olayın aydınlatılması bizim için bir borçtur. Onu da yerine getirmek için arkadaşlarım büyük bir gayretle çalışıyorlar."

Güler, "Zanlının Rusya'da olduğu söyleniyor" hatırlatması üzerine, "Rusya'da olduğu söyleniyor, başka yerlerde olduğu söyleniyor. İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranıyor. Başka yapılan çalışmalar da var. En kısa sürede yakalanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Galatasarayın yeni PatronuFrank Rijkaard iş başında

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, dün İstanbul'a geldi. Hollandalı çalıştırıcının yarın topbaşı yapacak Cimbom'un hazırlık çalışmalarına PAF Takım'dan 8 genç oyuncuyu dahil edeceği öğrenildi.
http://www.haberkapisi.com/images/news/44864.jpg
Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rijkaard, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Gündemden düşmeyen Ryan Babel için "Olabilir.Galatasaray a layık futbolcular alacağız" yorumunu yapan deneyimli hoca, vatandaşının transferine de yeşil ışık yaptı. Rijkaard şöyle devam etti: "Yarın sezonu açıyoruz. Transfer çalışmaları da devam

NEESKENS'TEN İŞBAŞI

Öte yandan Rijkaard'ın yardımcısı Neeskens ve kondisyoneri Roca da dün Almanya üzerinden İstanbul'a geldi. Neeskens, Almanya'daki kamp yeri olan Bochum'u inceledi ve rapor verdi.

ALPER TAŞ ÖDP GENEL BAŞKANI

ÖDP'nin İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkezi Teoman Öztürk Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen 6. Olağan Büyük Kongresi'nde genel başkanlığı tek aday olan Alper Taş getirildi.

http://www.haberciniz.biz/images/news/10086.jpg

ÖDP'nin tüzüğü gereği dün yapılan 6. Olağan Büyük Konferansı'nda Alper Taş'ın bugün yapılacak kongrede tek aday olması kararı alınmıştı.

Benzin Ucuzluyor

Enerji Pilasası Düzenleme Kurulu (EPDK) akaryakıt fiyatlarının Avrupa fiyatlarıyla uyumsuzluğu nedeniyle firmalardan indirim yapmalarını istedi ve firmalara tanıdığı süre bugün sona erdi. Akaryakıt dağıtım şirketleri, hafta içinde benzin fiyatlarında ortalama 3-4 kuruşluk indirime gitti.
http://www.haberkapisi.com/images/news/44879.jpg
TP Petrol Dağıtım ise yaptığı açıklamada, bugün itibariyle benzinin litre fiyatının 3,16 lira , motorinin litre fiyatının da 2,50 lira olarak belirlendiğini duyurdu.
Konuya ilişkin AA muhabirine değerlendirmede bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ''Benzinde 9 kuruşluk indirim Türkiledeki fiyatların Avrupa'daki fiyatlara paralellik göstermesi açısından yeterli mi'' sorusunu şöyle yanıtladı:
''Brüt karlar açısından düşündüğümüzde bunların bütün analizlerini tabii ki EPDK yapıyor. EPDK, vergiden arındırılmış haldeki kısmını düşünürsek, oradaki net karın hemen hemen birbirine denk hale gelebilecek bir rakamı bulmak için uğraşıyor.
Biz de diyoruz ki, ister bayi sayısı az, ister çok, ne kadar istasyona sahip olduğundan ziyade kar marjı burada önemli. Biz kendi üzerimize bu manada düşeni yapmış olmak adına bunu söylüyoruz. Hem daha kaliteli akaryakıtı daha ucuza elde etmek adına bir ilk adımın atılması gerekliliğiyle...Bakanlığımıza bağlı tek kamu dağıtım şirketi olan TP Petrol Dağıtım, bugünden itibaren de tüm istasyonlarında bu rakamları uygulayacak.''

AYAK KOKUSUNDAN KURTULMA YÖNTEMİ

yak kokunuz sadece sizi değil artık çevrenizdeki insanları bile rahatsız etmeye başladı. Peki bu kokudan nasıl kurtulacaksınız? İşte size ayak kokusundan kurtulmanın püf noktaları;
http://www.internethaber.com/images/news/94927.jpg

Ayağınız kokuyorsa, ılık çay dolu bir leğene ayaklarınızı daldırın ve her akşam yatmadan önce 10 dakika tutun.10 günde koku diye bir şey kalmayacaktır. Cildiniz yağlıysa banyodan çıkmadan bir çaydanlık çay ile teninizi ovuşturun, balsam vazifesi görür. Eliniz balık ya da soğan kokuyorsa, elinizi demli çayla yıkayın.

İRANDA SEÇİMDEN SONRA MEYDANA GELEN OLAY GÖRÜNTÜLERİ

iran'da cumhurbaşkanlığı sonuçlarına itiraz eden Mir Hüseyin Musevi, gösterilerin sükunet içinde devam etmesini istedi.
http://www.internethaber.com/images/news/94926.jpg
Musevi, internet sitesinde yayımlanan açıklamasında taraftarlarına, "Yalanları ve seçim hilelerini protesto etmek hakkınızdır. Ülkemiz protestolarda ölenlerin yasını tutuyor. Sakin olmanızı istiyorum" ifadesini kullandı.

Açıklamasında, "Protestolarınızda şiddete başvurmamanızı ve kendinizi tutmanızı istiyorum. Güvenlik kuvvetlerinden de telafisi mümkün olmayan zararlar vermekten kaçınmalarını bekliyorum" görüşüne yer veren Musevi, çok sayıda kişinin gözaltına alınmasını kınadı.
Musevi "bu tür kitlesel tutuklamaların, toplumla ülkenin silahlı kuvvetleri arasındaki bağı koparacağını" öne sürdü.

KOCA MEMELİ DUL KADIN VİDEO

SERAY SEVER TACİZ VİDEO

KADININ OSURMA GÖRÜNTÜLERİ

Seksi Hellen Assis video görüntüleri

LEZBİYEN KIZLARIN HAVUZ PARTİSİ VİDEO

LEZBİYEN KIZLAR VİDEOSU


Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online