16 Mayıs 2009 Cumartesi

Tuğba Ekinci - Condom DİSCO KRALI DÜNKÜ BÖLÜMÜ

HADİSE- DÜM TEK TEK DÜNKÜ EUROVİSİON YARIŞMASI 2009 FİNAL

Eurovision dünkü final gecesi

Eurovizyon 2009

Yabancı Gelin Maria Krapivina eskort kızmış

http://www.yurthaber.com/images/news/103324.jpg
EVDEN RUS GELİN ÇIKTI
Mali Polis, doktorların alem yapması için Beşiktaş'ta kiralanan bir evin adresini belirledi. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi karşısındaki eve baskın yapıldı. Bir süre önce Star TV'nin “Yabancı Gelin” programına katılan Rus güzel Maria Krapivina evde yakalandı. Gözaltına alınan Krapivina polise, “Benim şebekeyle bir ilgim yok. Bu evde de misafir olarak kalıyordum” dedi.

109 MARİA
Polisteki ifadesinin ardından serbest bırakılan Maria Krapivina, “Yabancı Gelin” yarışmasına “109 Maria” koduyla katılmıştı. 24 yaşındaki Rus güzel, asıl mesleği bilgisayar mühendisliği yerine modellik yaptığını belirtmişti.

SERBEST KALDILAR
Soruşturmanın ardından Üsküdar Adliyesi'ne sevk edilen 27 zanlı savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Ancak mahkeme zanlıları tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

'EVLİLİK HASSAS KONU'
109 Maria “Yabancı Gelin” programı tanıtım bilgilerinde “Evlilik çok hassas ve önemli bir konu. Hayatım boyunca yalnızca bir kere evlenmek istiyorum” demişti.

Seveceği erkeğin fiziksel özelliklerini koyu renk göz, esmer ten ve uzun boy olarak tanımlayan Maria, kendisine sürprizler yapılmasından hoşlandığını, Türkçe öğrenmeyi çok istediğini ifade etmişti.

Zeki Müren Bülent Ersoy görüntüleri

http://www.haberform.com/images/news/15973.jpg

Bülent Ersoy ve Zeki Müren'in dudak dudağa çekilmiş görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü. İşte o güne tanıklık eden Tele Magazin ve Hey Dergilerinde muhabir olarak çalışan Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur haberin detayını ilk kez aktarıyor.

Sabur'un sahibi olduğu sitesi ikilinin olay fotoğraflarına dair 29 yıl aradan sonra şok görüntülere yer verdi.. İşte Müren ve Ersoy'un tarihe geçen o öpüşmesi ve gecede yaşananlar neler yaşandığına dair haber:
Bugüne kadar birbirleri hakkında söylemedik söz bırakmayan Zeki Müren ile Bülent Ersoy ilk kez geçen cuma gecesi İstanbul'da bir gazinoda karşı karşıya geldiler. Buluştukları gazinonun assolisti Nigar Uluerer tarafından tanıştırıldılar. Sonra Bülent Ersoy, Onun yolunda yürüyorum. dediği Zeki Müren'in elini öptü. O da bu sevgi gösterisini karşılıksız bırakmamak için dudaklarını Ersoy'a uzattı. Resmen erkek olduklarını unutup dudak dudağa öpüştüler.

Nigar Uluerer, Bülent Ersoy'un elinden tutup sahneden indirdi ve doğruca Zeki Müren'nin bulunduğu masaya götürdü. Karşılaşmaları öylesine ani olmuştu ki Zeki Müren ayağa kalkacak zaman bulamadı bunun üzerine Bülent Ersoy elleriyle Müren'in yanaklarını sarıp dudaklarına doğru uzandı. Hareket öylesine ani olmuştu ki öpüşüp öpüşemedikleri anlaşılamadı bile. Arkasından birlikte sahneye çıktılar. Ersoy Zeki bey benim ustamdır. Onun yolundan yürüyorum. Sanatına ve kişiliğine her zaman saygım vardır. İşte sizlerin huzurunda bunu kanıtlamak için elini öpüyorum. dedi. Sonra da dediğini yaptı ve Zeki Müren'in elini öptü. Salonda bulunan tüm seyirciler hayret dolu bakışlar arasında onları izliyor ve buna bir anlam vermeye çalışıyorlardı. Sanki aylardır birbirleri hakkında konuşan onlar değildi.

İşte tarihi buluşma anı bugüne kadar sürekli olarak birbirleri hakkında konuşan Zeki Müren ve Bülent Ersoy, Gülizar Gazinosu'nun sahnesinde yüzlerce seyircinin karşısında erkek olduklarını unutup dudak dudağa öpüştüler.Anlaşılan onların öpüşme sahnesi Nigar Uluerer'in de garibine gitmiş olacak ki Zeki Müren'in koluna girmiş "oooo" der gibi bakıyordu.

Eurovizyon gecesi Final görüntüleri

Rusya'nın başkenti Moskova'da 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nın bu akşam yapılacak finalinde Türkiye'yi "Düm Tek Tek" isimli parçayla temsil edecek olan Hadise, finalin başlamasına saatler kala finalin yapılacağı Olimpiyski Spor Salonu'na geldi. Hadise salona gelişinde Türk basınının sorularını cevapladı.
http://www.yurthaber.com/images/news/103520.jpg
Heyecanlı olup olmadığı sorusuna cevap veren Hadise, "İyiyim şu an biraz heyecanlıyım ama akşama daha da heyecanlı olacağıma inanıyorum" dedi. Teknik aksaklığın olup olmayacağı ile ilgili soruya ise genç şarkıcı, "Yok olmaz, olursa artık kafayı yerim, hastaneye yatarım galiba" şeklinde yanıt verdi.

İzleyicilere mesajını aktaran Hadise, "Mesajım hala aynı, ben elimden geleni yaptım. Türkiye'yi bu akşam

Gemma Atkinson Seksi görüntüleri

http://img4.mynet.com/ha4/g/gemma-atkinson2.jpg
İngiliz sinemasının genç oyuncularından Gemma Atkinson, Zoo dergisine verdiği iç çamaşırlı pozlarıyla yürek hoplattı. İngilterenin en ateşli güzellerinden Gemma Atkinson, bu pozlarıyla hayran kitlesini genişletecek gibi...

Babası Aysun Kayacı'ya Dava Açtı

Manken Aysun Kayacı'nın babası Selahattin Bekir Kayacı, bir televizyon kanalında kendisine hakaret eden kızıyla programın sunucularından Müjde Ar, televizyon kanalı ve kanalın yönetim kurulu başkanı hakkında 110 bin TL'lik tazminat davası açtı.
http://img4.mynet.com/ha4/a/aysun-kayaci2.jpg
Müvekkili Selahattin Bekir Kayacı'nın verdiği vekalet ile Üsküdar nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi'ne gönderilmek üzere Vize Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açtıklarını belirten avukat Haşim Korkmaz, şunları söyledi: “Çiğdem Anat, Pınar Kür, Kamile Suat Ebrem Akın (Müjde Ar) ve Aysun Kayacı'nın sunucu olarak katıldıkları programda, davalılar Aysun Kayacı ve Kamile Suat Ebrem Akın (Müjde Ar), Selahattin Bekir Kayacı'ya hakaretlerde bulunmuşlardır. Biz de bu nedenle Doğuş Yayın Grubu A.Ş., Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen, Aysun Kayacı ve Kamile Suat Ebrem Akın (Müjde Ar) hakkında ‘Televizyon yayını yoluyla hakaret, iftira, suç tasnii' suçlarının işlendiği gerekçesiyle 10 bin TL manevi ve 100 bin TL de maddi olmak üzere toplam 110 bin TL'lik tazminat davası açtık.”


Tuğba Özay'ın Nikah fotografları

http://img4.mynet.com/ha4/t/tugbaozay-dugun2.jpg http://img4.mynet.com/ha4/t/tugbaozay-dugun3.jpg http://img4.mynet.com/ha4/t/tugbaozay-dugun.jpg
Tuğba Özay İtalyan sevgili Mario ile 12 Mayıs'ta Milano'da evlenmişti. Ünlü top model Tuğba Özay'ın nikah şahidini Paşa Turizm Şirketleri sahibi Mümtaz Tekel yaparken damadın nikah şahitliğini İtalya'nın ünlü iş adamlarından Fabio Sonega yapmıştı.

Kahramanmaraş Türkoğlundaki Cinayet

Kahramanmaraş'ta cinayet
KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Kızıleniş köyünde bir kişinin açtığı ateş sonucu vurulan şahıs hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay, dün akşam saatlerinde Mesut D.'nin evinin evinin önünde gerçekleşti. Mesut D. av tüfeğiyle Bekir S.'ye 3 el ateş etti. Mermilerden biri koluna, ikisi vücuduna isabet eden Bekir S. hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi

Siirteki Çatışmanın Nedeni belli oldu

Siirt'te yaşanan çatışmada 7 terör örgütü mensubu silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Siirt-Eruh-Yassıdağı bölgesinde operasyon düzenleyen güvenlik güçleri 15 Mayıs 2009 günü sabah saatlerinde bir grup terör örgütü mensubuyla karşılaştı, güvenlik güçlerinin dur ihtarına teröristler tarafından ateşle karşılık verilmesi üzerine güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıkmıştı.
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yapılan yazılı açıklama'da, Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Yassıdağ bölgesinde eylem hazırlığı içerisinde olan PKK terör örgütü mensupları ile girilen çatışmanın detayları belirtildi. Buna göre yapılan açıklamada 15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan istihbarat çalışması sonucu bir grup teröristin, Siirt ili Eruh ilçesi Yassıdağ bölgesinde, eylem hazırlığı içerisinde olduğu bilgisinin alınması üzerine bölgeye bir operasyon planlanmış, İcra edilen operasyon
kapsamında, 14/15 Mayıs 2009 gecesi, bölgeye bir operasyon birliği sızdırılmış, Söz konusu birlik, 15 Mayıs 2009 günü saat 07.50'de Körüklükaya'nın 3 km.
kuzeydoğusunda 1964 rakımlı tepe bölgesinde teröristlerle çatışmaya girerek 2 terörist etkisiz hale getirilmiş, teröristlerin açtığı ilk ateş sonucu bir Geçici Köy Korucusu şehit olmuş, bir GKK ise yaralanmış, çatışmaya giren birlik, büyük bir özveri ile yakın teması sürdürerek teröristlerin bölgeden kaçmalarını önlenmiş, çatışma haberinin alınması ile birlikte, 2 adet taarruz helikopteri desteğinde, özel harekat birlikleri helikopterlerle süratle bölgeye sevk edildiği belirtildi. Bu esnada Şehit ve yaralı personel helikopterle tahliye edildiği ve yaralı personel Şırnak Asker hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.
Ayrıca, 3'üncü Komando Tugay Komutanı, operasyonu yakından sevk ve idare etmek maksadıyla, takviye birlikleri ile birlikte bölgeye gittiği, takviye birlikleri, aynı gün saat 10.30'da teröristlerle temasa girerek 3 teröristi etkisiz hale getirdiği, teröristlerin açtığı ateş sonucu 1 GKK ve 1 Uzman erbaş yaralandığı, çatışma gün boyu aralıklı olarak devam ettiği ve 15/16 Mayıs 2009 gecesi teröristlerlere yakın temas sürdürüldüğü belirtildi.
16 Mayıs 2009 günü havanın aydınlanması ile birlikte hedefe girilerek 2 terörist daha etkisiz hale getirildiği, bölgede yapılan arazi arama tarama faaliyetleri esnasında, teröristlerin araziye tuzakladığı bir patlayıcının infilak etmesi sonucu bir uzman erbaş hafif şekilde yaralandığı belirtilirken operasyonda 2'si kadın olmak üzere toplam 7 terörist etkisiz hale getirildiği, ve çatışmalar'da 1 GKK şehit olurken, 2'si GKK 2 Uzman Erbaş yaralandığı öğrenildi. Yapılan operasyonun ardından arazide yapılan
arama taramalarda ise PKK'lı teröristlere ait 2 adet kaleşnikof, 1 adet G-3 Piyade Tüfeği, 1 adet Kannas keskin nişancı tüfeği, 1 adet RPG-7 roketatar, 8 adet el bombası, 4 adet RPG-7 Roketi, 2 bin 250 adet muhtelif çapta fişek, 2 adet Anti personel mayın, 1 kg. C4 plastik patlayıcı, 7 adet elektirli fünye, 2 adet Gece görüş cihazı, 150 kg. muhtelif gıda maddesi, bol miktarda muhtelif yaşam malzemesi ve örgütesel doküman ele geçirildiği belirtildi. Bölgede geniş çaplı operasyonların aralıksız olarak sürdürüldüğü öğrenildi.

İşte En Yaşlı Anne

http://img4.mynet.com/ha4/i/ingiliz-yasli-anne.jpg
İngiltere'de 66 yaşındaki Elizabeth Adeney'in bir ay sonra doğum yapması bekleniyor.

8 aylık hamileolan dul Adeney'in, İngiltere'de 50 yaşın üzerindeki kadınlara kısırlık tedavisi uygulanmadığı için başka bir ülkede suni döllenme yoluyla hamile kaldığı tahmin ediliyor.

Cheryl Tweedy ıcaki görüntüleri

http://g.mynet.com/i/89/79854_0.jpg
İngiltere'de çok sevilen ve ülkenin en seksi ünlüsü olarak gösterilen Cheryl Tweedy, Hello dergisine kapak oldu. Dergi Cheryl Tweedy'nin kulisteki özel hallerini sayfalarına taşırken seksiliğine dikkat çekti

Monica Belluci ve Fransız Sophie Marceau çırıl çıplak soyundular

http://img4.mynet.com/ha4/m/monicasoyunnn.jpgSinema dünyasının iki güzeli İtalyan Monica Belluci ve Fransız Sophie Marceau, Haziran'da vizyona girecek yeni filmleri “Geri Dönme”nin tanıtımı için çırılçıplak soyundu. 700 bin tirajlı Fransız Paris Match'a kapak olan iki yıldızdan Marceau “Monica'nın göğüsleri göğüslerime değdiğinde setteki herkesin ağzı açık kaldı. Sadece fiziksel değil, duygusal olarak da yakınlaştık” dedi. Belluci ise “Sophie'yi çok beğeniyorum” demekle yetindi.

Eurovizyon finali

http://img4.mynet.com/ha4/h/hadise-sonprova3.jpgMoskova'da yapılan 54. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi "Düm Tek Tek" adlı parçasıyla temsil edecek Hadise, 18. sırada sahneye çıkacak. Finalde, yarışmaya katılan 25 ülkenin sanatçılarının sahneye çıkma sırası şöyle olacak:

Cindoruk Genel Başkan oldu

http://img4.mynet.com/ha4/c/cindoruk2.jpg
Cindoruk genel başkan
Demokrat Parti'nin 5'nci Olağanüstü Büyük Kongresi, Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. Kongrede genel başkanlık için 4 aday başvurdu.İlk iki turda genel başkan adaylarından hiçbiri genel başkan seçilmek için gereken salt çoğunluğu sağlayamadı. Üçüncü tura geçmeden önce Süleyman Soylu ve Mehmet Ali Bayar adaylıktan çekildi.Üçüncü tur usülen yapılacak. Cindoruk üçüncü tura tek aday olarak girdi ve 559 oyla genel başkan seçildi.

DP'liler sabahın erken saatlerinde itibaren kongrenin yapılacağı salonu doldurmaya başladı. Kongre salonunun girişi genel başkan adaylarının posterleriyle süslenirken, kongre salonunda da Demokrat Parti'nin tüm başkanlarının fotoğraflarının yer aldığı afiş dikkat çekti. Demokrat Partili delege ve partililer kongre salonuna güvenlik güçlerince üstleri aranarak alındı. DP'lilerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede, delege ve partililere DP kaşkolleri dağıtıldı.

Serkan Balcı sakatlandı

Trabzonspor'a Serkan Balcı şoku!
Trabzonspor'un tecrübeli orta saha oyuncularından Serkan Balcı, Bursaspor maçı öncesi sakatlığı nedeniyle 18 kişilik maç kadrosundan çıkartıldı.
Serkan'ın sol kasık adalesinde ödem meydana geldiği ve tedavisinin Bursaspor maçına yetişmeyeceği için böyle bir karar alındığı açıklandı. Serkan'ın yokluğunda Bursaspor maçında Selçuk'un 11'de sahaya çıkması bekleniyor.
Bu arada daha önce Türkiye Futbol Federasyonu'ndan alınan özel izinle Kayserispor ve Kocaelispor maçında takımın başında sahaya çıkan antrenör Ahmet Özen'in yanında, Bursaspor maçında Trabzonspor izleme komitesi üyelerinden Cemil Canalioğlu'nun da yar alacağı öğrenildi.

NİL KARAİBRAHİMGİL - SEVİYORUM SEVMİYORUM Orijinal Video Klip

KURTLAR VADiSi PUSU 60.BÖLÜM 21 MAYIS PERŞEMBE

Asi 67. Bölüm Fragman 22 Mayıs 2009

Adanalı 26.bölüm Fragmanı 22 Mayıs 2009

Demet Akalın Toz Pembe Yeni Klibi 2009 İzlesene

Mehmet Özbek Yiktilar Kalamızı Türkmeneli Gecesi Ankara 15 Mayıs 2009

Hasan Naccar Türkmeneli Gecesi Ankara 15 Mayıs 2009

Mehmet Özbek Türkmeneli Gecesi 15 Mayıs 2009

Atma Şu Daşları Men Yaralıyam Türkmeneli Gecesi 15 Mayıs 2009

Abdulrahman Kizilay Evlerinin Önü Boyali Direk Türkmeneli Gecesi Ankara'da 15 Mayıs 2009


Zirve100 Sayac

blogger templates | Make Money Online